ИН4С

ИН4С портал

АМСЦГ: Путеви суви, видљивост понегдје смањена

1 min read

Детаљ са ауто-пута, Фото, Вијести: Александра Мудреша

У Црној Гори јутрос се саобраћа углавном по сувим путевима, а видљивост је мјестимично смањена, саопштено је из Ауто мото савеза (АМСЦГ).
Из АМСЦГ су упозорили на могуће ситније одроне на дионицама које пролазе кроз усјеке и савјетовали возачима да вожњу прилагоде условима и стању на путу.

На регионалном путу Ђурђевића Тара – Мојковац, у мјесту Соколовина, саобраћај је обустављен за сва возила због одрона.

На магистралном путу М-2, дионица Пода – Беране и Рибаревине – Пода, саобраћај ће бити обустављен од девет до 12 и од 14 до 17 сати, због реконструкције. Мимо тих термина саобраћа се назмјенично једном траком.

На регионалном путу Р-19 Матешево – Андријевица, на локацији превој Трешњевик, саобраћај је од осам до 11 и од 13 до 16 сати тотално обустављен за све врсте возила, због асфалтирања.

Саобраћај на магистралном путу М-2, на дионици Лепенац – Рибаревине, због реконструкције је промијењен са двосмјерног на једносмјерни, а могућа је и повремана обустава не дужа од 30 минута.

На магистралном путу М-3, дионица Шћепан Поље –Никшић, саобраћај је промијењен са двосмјерног на наизмјенични на мјестима пресвлачења асфалта.

Саобраћај је са двосмјерног на наизмјенични промијењен на регионалном путу Р-29 Бар-Каменички мост–Круте, због реконструкције.

На магистралном путу Никшић-Вилуси И фаза, на дијелу пута Никшић-Кусиде, саобраћај је због реконструкције промијењен са двосмјерног на наизмјенични.

Возила на на магистралном путу М-6, на дионици Шавник-Крушевице-Јасеново Поље, саобраћаће наизмјенично због асфалтирања.

На магистралном путу Липци-Котор, на локалитету Љута, од осам до 11 сати биће промијењен саобраћај са двосмјерног на наизмјенични на мјестима радова.

Привремено је промијењен режим саобраћаја са двије на једну саобраћајну траку на мјесту радова на булевару Пека Дапчевица у Подгорици, на дионици од Католичке цркве до кружног тока код Лукоил пумпе.

Промијењен је режим саобраћаја од раскрснице Подгорица-Цетиње-Никшић до Команског моста.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *