ИН4С

ИН4С портал

„Гробари“ окончали бојкот: „Сунце је најлепше изнад Хумске“

Најватренији навијачи ФК Партизан враћају се на свој југ после нешто више од годину дана. Разлог за промену и такву одлуку лежи у чињеници да су клуб напустили Милорад Вучелић и Милош Вазура, па је на тај начин окончан бојкот „Гробара“.

У понедељак је у „СЦ Телеоптик“ одржана седница на којој је изабран привремени орган који ће водити клуб и на чијем је челу Расим Љајић, што је био јасан знак да је прошло време владавине Вучелића и Вазуре.

Радна група на челу са Љајићем преузела је Партизан и „Гробари“ су се дан касније огласили саопштењем у ком су истакли да је бојкот окончан.

За наредну утакмицу у Суперлиги са Чукаричким идућег викенда загрмеће са јужне трибине.

„Прва и основна тачка за прекид бојкота била је подношење оставки комплетне водеће гарнитуре, укључујући и распуштање скупштине. Сада када су ти захтеви испуњени, време је да се вратимо својој кући, на своју трибину и да отворимо једно ново, светлије поглавље у историји клкуба. Јер, после кише увек дође сунце, а оно је најлепше изнад Хумске улице“, наведено је у саопштењу најватренијих навијача ФК Партизан.

Подсетимо, у претходних годину и кусур дана навијачи Партизана организовали су бојкот, као и повремене протесте против, сада већ, бивше управе.
Партизан је у понедељак у мечу 12. кола Суперлиге као гост победио Нови Пазар резултатом 4:3 касним голом Стефана Ковача и заузима четврто место на табели са два меча мање.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *