ИН4С

ИН4С портал

Подгоричанка тврди да је нападнута јер се приближила Весни Змијанац да би снимила њен наступ

1 min read

Фото: УП

Подгоричанка В.Ђ. пријавила је полицији да је 20.октобра физички нападнута од стране НН особе у једном локалу, када је хтјела да сними пјевачицу Весну Змијанац која је тада наступала.

Како је В.Ђ. изјавила у кривичној пријави, то се десило док се налазила у једном угоститељском објекту у Подгорици, 20. октобра око 01, 30, са пријатељем Б.Д, пише портал Дан.

“И том приликом сам се налазила на једној степеници, тј. непосредно од пјевачице Весен Змијанац. тада ми прилази једно НН мушко лице, крупније грађе, а на се би је имало зелено-сиву мајицу и саопштило ми да не могу ту да стојим, гдје сам се ја њему извинила и замолила га да снимим извођење једене пјесме од наведене пјевачице”, дио је из кривичне пријаве у коју је портал Дан имао увид.
В. Ђ. је даље пред полицијом навела да јој је то НН лице тада два пута поновило ријечи “не можете ту да стојите”.

“А затим ме исти повлачи за моју десну руку и задаје ми један ударац стиснутом шаком у предјелу главе тј. уста. Након што ме НН лице физички напало, пришла су ми 5-6 лица која у црним мајицама који у наведеном локалу раде као обезбјеђење и удаљили ме из локала”, дио је поменуте кривичне пријаве.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *