ИН4С

ИН4С портал

Ђељошај се обрадовао: Радује исказана заинтересованост америчке бизнис заједнице за улагања у Црну Гору

Ник Ђељошај, фото: Лазар Ружић

Радује нас исказана заинтересованост америчке бизнис заједнице за улагања у Црну Гору, казао је потрпедсједник Владе за економску политику и министар економског развој Ник Ђељошај, који се након потписаног споразума о економској сарадњи сусрео са бизнис заједницом у Вашингтону, саопштено је из његовог кабинета.

Ђељошај, који предводи црногорску делегацију на Економском дијалогу у Вашингтону, истакао је да је Црна Гора отворена за све америчке инвеститоре.

„Сви министри су дали свој допринос да представимо све могућности и потребе Црне Горе. Послали смо јасну поруку да је наша држава отворена за инвестиције. Схватили су да је Црна Гора напредна држава која корача према Европској унији, да вриједно радимо на сузбијању криминала и корупције односно да чинимо све да створимо повољан пословни амбијент за улагања и нове инвестиције. Радује нас исказана заинтересованост америчке бизнис заједнице за улагања у Црну Гору“, поручио је он, пишу Вијести.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

2 thoughts on “Ђељошај се обрадовао: Радује исказана заинтересованост америчке бизнис заједнице за улагања у Црну Гору

  1. Što je ovaj otišao u SAD ? Pošto je tamo Haradinaj da lobira za Kosovo i vjerovatno Veliku Albaniju. Nikakvu korist nece donijeti CG

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *