ИН4С

ИН4С портал

За будућност Будве предала листу, Микијељ: Будва је дошла на дно, сви заједно против прикривених сарадника ДПС-а

1 min read

Коалиција „За будућност Будве – Будва мора напријед“ коју предводи Младен Микијељ предала је вечерас Општинској изборној комисији листу за предстојеће, ванредне изборе у Будви који су заказани за 17. новембар.

Носилац листе Младен Микијељ поручио је да је глас за њихову листу , глас за стабилну власт, јер Будва мора напријед.

„Када смо прије пола године предавали листу за изборе у мају, овдје, са овога мјеста сам саопштио да правимо јасан избор – или ћемо Будву гурати напријед, или ће Будва остати да тапка у мјесто. Нажалост у мају, људи који су у кампањи причали да ће са нама правоти коалицију и да не желе сарадњу са ДПС-ом, већ након избора сјели су за сто са ДПС-ом и да са њима дијеле плијен будванске власти. Већ након првог дана избора десило се да су преварили своје гласаче“, нагласио је Микијељ.

Како је истакао током претходног љета „видјели смо шта се дешава када се удруже двије пошасти“.

„Када се удруже прикривени сарадници ДПС-а и ДПС. Нажалост, током претходног љета десило се нешто што нико од нас није могао да вјерује.Будва је поново дошла на дно, на исто оно дно на којем је била за вријеме владти ДПС-а. За разлику од њих ми смо првог дана након избора у мају позивали на договор, позивали ја помирење, хтјели смо да сједнемо за сто, да испоштујемо изборну вољу грађана и да заједно са њима и са онима са којима вршимо власт на државном нивоу формирамо стабилну владт која би гурала Будву напријед“, казао је Микијељ.

Он је поручио да у наредном периоду се мора донијети јасна одлука.

„Нема више времена за експериментисање, не смијемо да имамо дилему гдје ће завршити глас који дамо. Сваки глас за коалицију ‘За будућност Будве – Будва мора напријед’ је глас за стабилну власт без ДПС-а и да ћемо кренути у реализацију инфраструктурних пројеката који су неопходни јашем граду. Сада нам је много лакше , имамо стабилну државну власт у којој су наши пријатељи. Људи који су спремни да нам помогну како би реализацијом инфраструктурних пројеката Будва кренула напријед. У мају смо били јединствени, имали сјајну енергију, радили као један тим. Тај тим је и данас на окупу и још јачи. Зато 17. новембра сви заједно до још убједљивије побједе“, поручио је Микијељ.

Коалицију чине Нова српска демократија, Демократска народна партија, Социјалистичка народна партија, Покрет за промјене, Нова Будва Уједињена Црна Гора, Демос, Права Црна Гора, Радничка партија и Слободна Црна Гора.

На листи су:

1. Младен Микијељ 2. Немања Куљача 3. Бојана Пићан 4. Марко Греговић 5. Милош Дулетић 6. Илија Гиговић 7. Јована Тодоровић 8. Никола Вучићевић 9. Слободан Раичевић 10. Никола Кажанегра 11. Верица Каљевић 12. Милена Кажанегра 13. Марина Дулетић 14. Горан Пејовић 15. Филип Вујовић 16. Бојана Вуксановић 17. Давор Вукелић 18. Кристина Рафаиловић 19. Веселин Марковић 20. Горан Дољаница 21. Предраг Џикнић 22. Радослав Масловарић 23. Даница Орловић 24. Раде Шушић 25. Јелена Зекић 26. Милица Бабић 27. Дијана Дошљак 28. Бојана Тешевић 29. Маша Вукић 30. Тијана Рађеновић 31. Луција Ђурашковић 32. Крсто Рађеновић 33. Никола Краљ

 

Извор: Вијести

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *