ИН4С

ИН4С портал

Американац нема дилему: „Не бих никако отписао Ђоковића“

Serbia's Novak Djokovic celebrates beating Italy's Lorenzo Musetti during their men's singles semi-final tennis match on Court Philippe-Chatrier at the Roland-Garros Stadium during the Paris 2024 Olympic Games, in Paris on August 2, 2024.,Image: 895427672, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: CARL DE SOUZA / AFP / Profimedia

Некада најбољи тенисер света Џими Конорс уверен је да Новак Ђоковић још може да игра на високом нивоу.

У свом подкасту, Американац је анализирао последња дешавања из света тениса и осврнуо се на учешће Ђоковића и Надала на турниру Шест краљева у Ријаду.

Ђоковић је добио званично последњи дуел са шпанским тенисером, 6:2, 7:6 (5), а Конорс сматра да он може још доста да пружи тенису.

„Ђоковић не игра баш на стандардима на које је навикао, што такође њима даје мало више самопоуздања. Ипак, морате да кажете да он има игру која ми се прилично допада. Иде на лопту, удара је мало раније. Има добар и агресиван ритерн“, рекао је Конорс, па потом наставио:

„Не бих га никако отписивао. Он има петљу. Има игру. Има интензитет. У форми је. Он је као Надал. И неће изаћи на терен ако није спреман да игра“, објаснио је Конорс.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *