ИН4С

ИН4С портал

Ухапшен Никшићанин: Осумњичен за лажну дојаву о бомби у једном ноћном клубу

Илустрација

Никшићка полиција ухапсила је М.Б. (31) због сумње да је лажно пријавио да је у ноћном клубу постављена експлозивна направа и тако извршио извршио кривично дјело изазивање панике и нереда.

– Он је, како се сумња, ово дјело извршио на начин што је 18. октобра око 23.45 часова обавијестио никшићку полицију да је у једном ноћном клубу у том граду постављена експлозивна направа, за коју се испоставило да је лажна – наводе у саопштењу из Управе полиције.

Полицијски службеници Одјељења безбједности Никшић су изашли на лице мјеста, заједно са припадницима Службе заштите и спасавања, и екипом Хитне медицинске помоћи, након чега је ноћни клуб евакуисан и извршен преглед унутрашњости објекта.

Том приликом нијесу пронађене ствари и предмети које који би могли представљати средство за извршење кривичног дјела.

– Предузимајући мјере и радње из своје надлежности,у координацији са надлежним тужилаштвом, у циљу расвјетљавања предметног догађаја, полицијски службеници никшићке полиције дошли су до сумње да је М.Б. из Никшића, са свог мобилног телефона позвао дежурну службу Одјељења безбједности Никшић и пријавио да је у овом ноћном клубу поставио импровизовану експлозивну направу коју планира активирати, доводећи на тај начин у заблуду полицијске службенике и изазивајући стање панике и нереда код већег броја грађана – закључују из УП.

По налогу поступајућег тужиоца М.Б. је лишен слободе.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *