ИН4С

ИН4С портал

Душко отворио душу и рекао шта му смета: Ако се не слажете са ДПС-ом, онда сте против државе!

1 min read

Душко Марковић након избора у августу 2020.

Лидер Странке европског прогреса (СЕП) Душко Марковић је да ће се одазвати уколико буде позива на дијалог о формирању нове власти у главном граду.

“Остварили смо циљ, ушли смо у парламент са два мандата, и то у никад неравноправнијој кампањи у Црној Гори, уз невиђене функционерске злоупотребе у кампањи”, истакао је он гостујући на Новој М.

“Ако дође до договора између ДПС-а и Милатовићеве листе, већина се не би могла обезбиједити без нас. Али, реални смо људи – нећемо ваљда као нова странка са два мандата покретали иницијативе за формирање нове власти. Ми смо задовољни резултатом, али и реални и објективни поводом наше снаге и утицаја. Ако нас неко позове, одазваћемо се и бити спремни да радимо на формирању власти која ће радити у циљу рјешавања нагомиланих проблема”, додао је.

Душкова нова политичка ширина запрепастила је све.

Наиме, он је истакао да би се СЕП одазвао и када би их позвали и из актуелне парламентарне већине.

“Наравно, то је политички стандард, рекли смо да треба отворити политички дијалог са свима. А да ли ћемо правити коалиције са њима – то је друго”, нагласио је, истичући да неће бити вођени калкулацијама и да ће имати јасан став.

С друге стране, замјерио је ДПС-у да и сада мисли да треба да има монопол.

Казао је и у чему се разликује у односу на ДПС.

“Оно гдје се разликујемо, јесте да треба коначно направити дистанцу и побјећи од политичких монопола. И сада као опозиција мисле да треба да имају монопол на овом политичком полу, што није у реду. И кад сам ја формирао странку, питали су – шта ће му то, па ДПС је ту”, додао је Марковић и, на крају, похвалио резултате влада после 30. августа на борби против организованог криминала.

Истакао је како је монопол ДПС-а и даље изражен и штетан.

“Ако се у нечему не слажете са ДПС-ом онда сте издајник ДПС-а, а онда и издајник Црне Горе. Ако нијесте са ДПС-ом, онда нијесте за Црну Гору”, додао је он.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

7 thoughts on “Душко отворио душу и рекао шта му смета: Ако се не слажете са ДПС-ом, онда сте против државе!

  1. Mozda bi “ posteni“ Dule mogao biti dobar svedok saradnik ? A mozda se i nudi . Zna da će.nu visedecenijski šef uskoro zavrsiti u prdekani.

  2. Tako je NIKCE.Sve ste u pravu.Bitanga nego sta.Da ima tuzilastva da valja svi bi oni debelo odgovarali. I bili dje im je mjesto.A ne da se setaju slobodno.Takva nam je drzava i sudstvo.

  3. Ова битанга зна да неће имати мирну савјест и мирну пензију.Још је банда ДПС секте по судству и тужилаштву,још народ држи у канџама.Ништа,ама баш ништа тужиоци не раде,као и судије само пишу глупа решења и кажу тужите ,гоните у процесу итд.ДАКЛЕ ,УСРАНО МОНТЕПРКНО има СДТ,и ВДТ када им предате документа која откривају криминалну шему само пишу решења и тако ништа не раде..

  4. Kako da se nije smo protiv DPS.Kad ste svu drzavu oglodali.Pocev od Preduzeca pa nadalje.Dok je narod ostajao bez posla viste se bogatili.Vazno je bilo da vase familije imaju.A za narod ostali .nije vas bilo briga.Nece narod pljacku.Idemo naprijed u bolju buducnost.A vi se proslost.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *