ИН4С

ИН4С портал

Против осам лица у Никшићу поднијета кривична пријава за насиље у породици

Основном државном тужилаштву у Никшићу поднијето је шест кривичних пријава против осам лица због сумње да су починили кривично дјело насиље у породици или породичној заједници.

Никшићка полиција је по налогу државног тужиоца у Основном државном тужилаштву у Никшићу, поднијела кривичну пријаву против А.В.(63) због сумње да је починила кривично дјело насиље у породици или у породичној заједници, након пријаве њеног супруга да му је А.В. у породичној кући упућивала ријечи пријетеће садржине – саопштили су из Управе полиције.

Полицијски службеници су лишили слободе лице З.К. (62) и против њега поднијели кривичну пријаву због сумње да је на радном мјесту а потом и у породичној кући, вербално напао супругу.

Слободе је лишен и А.Ј.(27) и против њега је поднијета кривична пријава због сумње да је починио кривично дјело насиље у породици или у породичној заједници након вербалног напада и грубог узнемиравања његове мајке у њиховој породичној кући.

– Због сумње да је пријетио оцу и грубо га узнемиравао у њиховој породичној кући, а потом подметнуо пожар у једном дијелу куће, по налогу тужиоца је лишен је слободе А.Љ. (20) и против њега је поднијета кривична пријава због насиља у породици. Полиција је по налогу тужиоца лишила слободе М.Б.(39) због пријетњи брату и уништења заједничке имовине, а потом и његовог брата Б.Б.(56) због наношења тјелесних повреда М.Б, и против истих поднијела кривичне пријаве – наводе у саопштењу.

Такође, никшићка полиција је лишила слободе Б.Б. (22) због физичког напада на брата Ј.Б. (20) који је такође лишен слободе због вербалног и физичког напада на Б.Б. и против њих је тужилаштву поднијета кривична пријава због сумње да су починили кривично дјело насиље у породици или у породичној заједници.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *