ИН4С

ИН4С портал

Звезда у Мадриду тражи изненађење против Реала

1 min read

Изабраници Јаниса Сферопулоса су пред тешким испитом у Мадриду, пошто играју против фаворизованог „краљевског клуба“.

Звезда у меч улази након несрећног пораза од Барсе у Београду, али и након тријумфа над екипом Будућности у Подгорици.

Са друге стране, Реал је везао две победе. Прво је у Евролиги срушио шампиона Европе ПАО, а потом славио над Ђироном у Ендеса лиги.

Српски тим је одлично започео сезону у елитном такмичењу, па тако након четири кола има скор 3-1.

Реал је на скору 2-2, пошто је претрпео неочекиване поразе од Бајерна и Басконије.

Црвено-бели ће у утакмицу са шпанским тимом ући са кадровским проблемима.

Џоел Боломбој је повредио колено и неће га бити на терену око месец дана, а очекује се да ће Филип Петрушев у саставу бити тек од наредног меча.

„Увек је тешко играти у Мадриду, али са друге стране ми ћемо организовати нашу игру. Знамо шта треба да радимо. Најбитније је борити се за сваки посед, за сваку лопту. Тактички, пратићемо оно што смо вежбали у нападу и одбрани. Она утакмица из претходне сезоне и ова која нам предстоји немају везе, изузев имена тимова. Неки играчи су исти, али Реал има стил који се не мења. Играју брзо, квалитетни на свим позицијама, користе разне поставе. Могу да играју разне игре, а ми се стално прилагођавамо. Читамо шта раде и играмо како планирамо“, изјавио је тренер београдског тима Јанис Сферопулос.

„Црвена звезда је у врху табеле, јер је у првим колима играла одлично. Реч је о тиму који има веома добре играче, веома доброг тренера, физички су јаким одлично се бране, тако да нас чека захтевна утакмица“, истакао је тренер шпанског гиганта Ћус Матео.

Реал ће од 20.45 у „Визинк арени“ дочекати Црвену звезду, а текстуални пренос меча можете уживо пратити на нашем порталу.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *