ИН4С

ИН4С портал

Кнежевић честитао СНС-у годишњицу оснивања: Српска напредна странка стожер и покретач токова на афирмацији државних интереса Србије

1 min read

Милан Кнежевић (Фото: Скупштина Црне Горе)

Предсједник Демократске народне партије (ДНП) Милан Кнежевић данас је честитао шеснаесту годишњицу од оснивања Српске напредне странке (СНС) предсједнику Милошу Вучевићу, свим члановима СНС-а и предсједнику Србије Александру Вучићу.

Лидер ДНП-а истиче да СНС представља “стожер” развоја Србије, уз допринос мировним процесима на Балкану и шире у оквиру миротворачке политике.

“Српска напредна странка, представља стожер и покретач токова на даљој афирмацији државних интереса Србије, притом уз увећане плате и пензије, изграђене путеве и жељезничке пруге, болнице, школе…”, навео је у честитци Кнежевић.

Посебно уз залагања СНС-а, према ријечима Кнежевића, Србија данас представља респектабилну балканску причу на добро свих њених народа, уз коректну сарадњу са земљама у окружењу и шире.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

4 thoughts on “Кнежевић честитао СНС-у годишњицу оснивања: Српска напредна странка стожер и покретач токова на афирмацији државних интереса Србије

  1. Izjava Kneževića pokazuje koliko je važna uloga SNS-a u izgradnji Srbije kao moderne i stabilne države. Infrastruktura, obrazovanje, zdravstvo – sve su to stubovi koje su unapredili.

    54
  2. Čestitka Kneževića pokazuje koliko je važna saradnja između Srbije i Crne Gore. SNS je zaista postao ključni faktor stabilnosti i razvoja u regionu, a njihov doprinos miru je neprocenjiv.

    51

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *