ИН4С

ИН4С портал

Микијељ: Неки други срљају у пут без повратка, у наручје ДПС-а; Овај пут ће побједа бити много убједљивија него у мају!

1 min read

Младен Микијељ

Расписивање ванредних локалних избора у Будви је највише одговарало политичким субјектима који су доносили одлуке базиране на личним интересима, а не на основу интереса грађана, оцијенио је директор Морског добра и носилац листе „За будућност Будве“ Младен Микијељ, гостујући у емисији „Инфо плус“ Адриа телевизије.

“Да су се одлуке доносиле у интересу грађана не бисмо имали љетњу сезону какву смо имали. Док су грађани трпјели најгору туристичку сезону, несташицу воде, енормне количине смећа, на стотине нелегалних привремених објеката неки други су користили ситуацију и вријеме да убиједе своје одборнике да уђу у коалицију са ДПС-ом. Сигуран сам да ће, баш због тога што нису прихватили нашу руку помирења, да ће нам грађани још увјерљивиие дати повјерење, што ће бити предуслов да Будва крене напријед“, рекао је Микијељ.

Његов политички савез, истиче, да ради на све помирењу у протеклих неколико мјесеци.

„Неки други срљају у пут без повратка, у наручје ДПС-а. Неке друге листе, које виде да смо добронамјерни, одлучили су да нам се придруже и да заједно са нама крену да граде бољу Будву у Будућности. Требају нам сви људи који имају знање и искуство како би реализовали програм који ћемо представити. Треба градити и вртић и болницу и шеталиште и школу, не можемо да бирамо између тих пројеката. Сигуран сам и да партнери са којима чинимо власт на државном нивоу имају квалитетан кадар. Будва више никад не смије да изгледа као што је изгледала љетос и како је изгледала за вријеме власти ДПС-а“, нагласио је Микијељ

Према његовим ријечима, „претходна љетња туристичка сезона је показала како Будва изгледа кад имате бахату власт“.

„Ово је задње љето гдје ће Будва тапкати у мјесту. Сигуран сам да ће 17., новембра бити трасиран пут да наредно љето нећемо дочекати овако неспремни. Очекујем убједљиву побједу средином новембра и Будва ће поново бити метропола туризма и Јадрана“, навео је Микијељ.

Каже да је сигуран да ће овај пут побједа бити много убједљивија него у мају мјесецу.

„Ми смо у мају тражили повјерење на бази наших резултата у претходном периоду. Мислим да сви актери на будванској политичкој сцени ураде исто. Ми смо, готово све што смо обећали кад смо преузели управљање ЈП Морско добро, испоручили грађанима- вратили трајекте, плаже и покренули процес враћања отете државне имовине. Приход Морског добра је 2020. био четири милиона евра, ове године ће бити преко 20 милиона евра. Да не говорим од инфраструктурним пројектима које смо реализовали у протекле три године“, закључио је Микијељ.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “Микијељ: Неки други срљају у пут без повратка, у наручје ДПС-а; Овај пут ће побједа бити много убједљивија него у мају!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *