ИН4С

ИН4С портал

Од данас Дани отворених врата у државним тужилаштвима

ВДТ

У сусрет Дану државних тужилаца Црне Горе, који се обиљежава 1. новембра, државнотужилачка организација ће током наредне седмице уприличити Дане отворених врата у оквиру којих ће бити реализоване активности с циљем унапређења сарадње са различитим фокусним групама, саопштено је из Врховног државног тужилаштва.

“У понедјељак, 28. октобра, Основно државно тужилаштво у Котору организује радни сусрет са представницима медија, док ће наредног дана руководитељка Вишег државног тужилаштва у Подгорици Лепа Меденица и руководилац Основног државног тужилаштва Душко Милановић, студентима Правног факултета Универзитета Црне Горе, одржати предавање на тему Улога и изазови тужилачке функције – искуства из прве руке”, наводи се у саопштењу.
Најављено је да ће истог дана своја врата за представнике медија отворити Основно и Више државно тужилаштво у Бијелом Пољу, Основно државно тужилаштво у Цетињу, док ће Основно државно тужилаштво у Колашину посјетити и основци.

“У сриједу, 30. октобра, Врховно државно тужилаштво, у сарадњи са Програмом за развој Уједињених нација (УНДП), организује панел дискусију под називом –Родно засновано насиље и правда, док ће Основно државно тужилаштво у Никшићу угостити ученике Средње економске школе, правно административног смјера, са којима ће се разговарати о проблемима вршњачког насиља и малољетничке деликвенције”, истиче се у саопштењу.

У четвртак, 31. октобра, како су најавили, састанак са представницима медија биће организован у Основном државном тужилаштву у Пљевљима, док ће састанку који се истог дана организују у основним државним тужилаштвима у Улцињу и Рожајама присуствовати и представници невладиног сектора.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “Од данас Дани отворених врата у државним тужилаштвима

  1. Секта у врху државе.Лепе Меденице и осталих бараба.Испирање мозга о родној равноправности која не постоји,али се зато код педерскопедофилских западних олоши добро наплаћују овакве глупости,док су студенти само заморчићи!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *