ИН4С

ИН4С портал

Шешељ: Вријеме је да мафијаши оду са власти

seselj

Војислав Шешељ

seselj

Предсједник Српске радикалне странке Војислав Шешељ казао је да црногорски премијер Мило Ћукановић, дугогодишњи диктатор Црне Горе, мора што прије да поднесе оставку како се ситуација не би даље заоштравала.

Он је рекао да би Ђукановић морао да поднесе оставку да не би било изазвано тешко крвопролиће на подгоричким улицама.

Ђукановић је мафијаш, мафијашки бос, издајник српског народа, који је црногорску републику претворио у диктаторску деспотију и цијели свијет га сматра за последњег диктатора у Европи. Човјек који је скоро 30 година на власти требало би сам да увиди да је досадио и грађанима Црне Горе и цијелом Балкану. Краљ балканске дуванске мафије, мафијаш најтежег калибра, требало би да бјежи што прије и да са собом поведе и Брана Мићуновића. У противном, мораће да им се суди, а није немогуће и за њих неки црногорски Мељак да се нађе“, изјавио је Шешељ на конференцији за новинаре.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

3 thoughts on “Шешељ: Вријеме је да мафијаши оду са власти

  1. Zlikovci Milo i Brano su samo vrh ledenog brijega crnogorske nesrece, treba da ih odnese mutna voda.Oni su produkt zatrovane sredine u kojoj egzistiraju razni vracevi i vidovnjaci decenijama, kao napr. u Niksicu, gdje jedan prevarant , kriminalac i olos ordinira u hotelu“Onogost“ decenijama, sve uz znanje nadleznih. Za koga radi?
    Ali ako se dubinski ne procisti drustvo i vladajuce strukture, prije svega tajne organizacije , policija i sudstvo nece se postici zeljeni cilj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *