ИН4С

ИН4С портал

Ко о чему, Гарчевић о лажним анкетама о НАТО

1 min read

Vesko Garcevic 024

У складу са узречицом  „ко о чему – кур.. о поштењу“, тако и Влада Црне Горе не одустаје од објављивања лажних анкета о подршци НАТО-у.

Наравно, поново се на услузи, тим поводом, нашла агенција Дамар, у јавности позната као истраживачка агенција иза које стоји ДПС.

Према наводном истраживању јавног мњења агенције Дамар, које је спроведено од 16. до 21. октобра, 44,9 одсто испитаника изјаснило се да подржава чланство Црне Горе у НАТО, 38,9 одсто је било против, а 16,2 одсто неодлучно.

Ово истраживање је објављено на сајту „натомонтенегро”, који је портал Комуникационог тима Владе за чланство у НАТО, на чијем је челу Веско Гарчевић.

Реагујући на те податке, из Покрета за неутралност Црне Горе казали су да рекламери НАТО-а без скрупула настављају бјесомучно малтретирање грађана лажираним анкетама.

Члан управног одбора тог покрета Владислав Дајковић каже да би требало ставити мораторијум на питање чланства у НАТО.

Дајковић је истакао да у вријеме када власт гази Устав, посредством полиције и сумњивих криминалаца обучених у униформе, НАТО пропагандисти не престају са обмањивањем јавности.

Изашла је нова анкета под окриљем Дамара и то у моменту док још нису откривени батинаши који су крвнички пребили ненаоружаног човјека који није пружао никакав отпор и сломили му руку, кук, а од батина му је напукла и лобања. На страну то што се држава распада у сваком могућем смислу, понајвише у оном техничком, гдје имамо неуставно и сумњиво изабраног предсједника, два министра која не припадају ниједној странци која је у власти и готово без опозиције у парламенту, рекламери НАТО-а без икаквих скрупула настављају бјесомучно малтретирање грађана лажираним анкетама“, каже Дајковић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

6 thoughts on “Ко о чему, Гарчевић о лажним анкетама о НАТО

  1. Treba reći da je Evropa uvijek sebe našla u nekoj teškoj situaciji,da je uvek morala zvati Sjedinjene Američke Države u Prvom svetskom ratu, u Drugom svetskom ratu i da još uvek mi namjenimo premale iznose za svoju vlastitu odbranu. Još uvek računamo da će neko drugi za nas ,kod nas i za nas GINUTI i odraditi neke stvari .To jednostavno ne ide više ,zato moramo biti odgovornijii i zato ponavljam ; Moja funkcija je politička, mi vršimo nadzor nad oružanim snagama, moja uloga je da u ime vlade politički procenjujem šta je oportuno,šta je normalno ,šta se smije i šta se nesmije.
    I zato ,ako smijem .. DOBRODOŠLI ŠTO JE MOGUĆE PRIJE , TREBA NAM POMOĆ ! ?
    Jelko Kacin u” Živoj istini“ 01.11.2015.

    Pa ako vam je do pogibije vi ga poslušajte!

  2. Zašto ku..a kad je toliko sigurna u svoje poštenje ne izađe na referendum !Da se ne boji da 70 000 mrtvi ovaj put neće glasati za nezavisnost made in Lajpčak.

  3. Boravak Ranka Krivokapica u USA jasno je sta je ocekovati.Njega je primio Mekein ,ako se malo bolje pogleda ova licnost i njegova uloga u spoljnoj politice Amerike moze se slobodno reci da je ona ugledan licnost koliko i Mima Kradzic kao glumac iz Holivuda,takvi klovnovi su potrebni svakoj administracija tako je Mekein zaduzen da se slikanje sa osobama od kojih se svako normalan gadi.Njegova je uloga poznata ,on se slikao sa vodjama ovih zloglasnih ISIS teroristima,pa zasto nebi napravio sliku sa Ranjom,licno mu nece skoditi,nije mi samo poznato da li on to naplacujen?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *