ИН4С

ИН4С портал

Радуновић: У оваквој држави част је бити политички прогоњен!

1 min read

Сваки диктатор се брани на сличан начин. Захтјев за слободним изборима доживљава као напад на темеље државе. Његове, наравно. Приватне.

mandic-radunovic1

Онолико лажи о мирним протестима, изречених у посљедњих мјесец дана и онакву бруталну употребу силе против својих грађана треба некако правдати…Како? Крупним ријечима: антидржавне демонстрације, рушење уставног поретка, заустављање евроатлантских интеграција…Какав би то, уосталом, аутократски режим био, кад не би имао политичка судјења и политичке затворенике? А, у оваквој држави част је бити политички прогоњен!
Још није схватио. Кога је брига за посланички имунитет? Ми смо само мали дио оне ријеке храбрих људи, који су донијели одлуку да освоје слободу. Наши саборци су наш имунитет. Да поновим – СЛОБОДА ИЛИ НИШТА!

Славен Радуновић Facebook профил

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

9 thoughts on “Радуновић: У оваквој држави част је бити политички прогоњен!

  1. Ha ha ha sto su se razlajali ovi milovi lekicevi i becicevi ali sve vi je uzalud promjene su krenule i nema odustajanja do pada diktatora puna podrska radunovicu.

  2. OPa evo ga obaj koji je dao desetominutni rok drzavi ili on ne snosi nikakvu odgovornost! Tebi Radunovicu nakon one komande treba zabraniti bavljenje politikom.

  3. Ma nemojte se śekirati , ovakve „opozicionare“ ka Slaven, Medo i Manda, bi poželjela svaka vlast , neće ga dana ležati ja ti jemac , sa kime bi posle strašili čeljad .

  4. . Наши саборци су наш имунитет. Да поновим – СЛОБОДА ИЛИ НИШТА!
    dolje lopovi,to nikako da se zaboravi,uvjek da se ponavlja.

  5. Тако је, браво Славене!

    Режим је пред распадом, чим се вуку овакви суманути потези.

    Hasta la victoria siempre!

  6. Bravo frontasi. Tako se to radi. Sada je jasno zasto Lekic nije htio na proteste. Stari je to lisac i on igra na sigurno: od Vuka (Vukadinovica) do Mila, od Sloba do Kostunice, od DF do …..

  7. Ili ce gradjani i dalje biti utamniceni u Crnoj ili tamo oni u Spuz.
    A sto se tice marifetluka sa imunitetom to Don Milo najbolje zna kad su u pitanju sudovi u Italiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *