ИН4С

ИН4С портал

Успавана љепотица и пеглање кравате

1 min read

becic

Потпредсједник Нове српске демократије Славен Радуновић критиковао је на свом Фејсбук профилу ставове предсједника Демократа Алексе Бечића о ДФ-у.

Бечић је оцијенио у интервјуу „Вијестима“ да су протести ДФ-а поново вратили друштво у прошлост и подјеле.

Извините, драги грађани, што смо вам организацијом протеста прекинули уживање у благостању и слободи. Ево, сад кад се сјетим оног времена прије протеста ДФ-а, дође ми да вратим сат уназад. Упропастили смо сву ону опозициону енергију, која је искрила нашим селима и градовима! Пробудили смо оно најгоре у људима: храброст, одлучност, инат… Опростите. Звали смо вас на протесте, умјесто да вам откријемо прости, а дуго чувани рецепт за рушење диктатора: пеглање кравате и буђење успаваних љепотица“, закључио је Радуновић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

10 thoughts on “Успавана љепотица и пеглање кравате

  1. NI Bečić ni DF ne mogu srušiti mafiju ako se ne ujedini SVI. Svako nastavljanje medjusobnih, beskorisnih optužbi je direktno udaljavanje od šanse da se promijeni režim. Ko opstruira pokušaj ujedinjenja i sa kojim razlogom , brzo će se pokazati i taj zaslužuje svaki marodni prezir.

  2. Ljudi becic je isti kao pajovic u pocetku dobar dok ne otkrije pravo lice a posle klasicna prevara vidite li da ne zna sta prica vise totalno pogubljen

  3. Bečić je u panici, jer mu je rejting u žestokom padu, pa sad napadima na DF i SNP pokušava da se dodvori vlastima ne bi li dobio malo više medijskog prostora. Interesantno je da Informer nikad nije napao Bečića. To dovoljno govori.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *