ИН4С

ИН4С портал

Билборд на путу Будва-Тиват: Мрачна будућност која нас чека у НАТО

hram ne u nato

Мировни покрет „Не у рат – не у НАТО“ поставио је нови билборд поред саобраћајнице између Будве и Тивта, чиме је наставио са својим активностима против учлањења Црне Горе у НАТО војни савез.

На билборду, који носи поруку „Партнерство за несигурну будућност“, налази се колажна фотографија Саборног храма Христовог васкресења у Подгорици опкољено тешко наоружаним полицајцима са ватром, шок бомбама и сузавце…што је све била слика са дешавања током протеста 24. октобра.

Подсјећамо, специјалне полицијске јединице тада нијесу имале обзира ни према светом мјесту какво је Саборни храм, већ су га засуле десетинама сузаваца и шок бомби. То су ти  НАТО стандард, владавина права, људска права, цивилна контрола, ..?

bilbord TV

Тај примјер можда најбоље говори о томе каква нас тек мрачна будућност очекујемо уколико Црна Гора уђе у НАТО.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

7 thoughts on “Билборд на путу Будва-Тиват: Мрачна будућност која нас чека у НАТО

  1. Нећу НАТО код нас, али зато позивам све Натољупце да одмах узму пушку у шаке и оду да се боре за свој љубљени Пакт! Где год НАТО жели и док гог буду потребни (једну, три, пет година…). Ако неко воли, ако сања да се херојски бори за своје идеје, што да му ускратимо борбу за његове идеале? Срећан им пут! Ја обећавам да ћу отићи на аеродром и да ћу им дуууго махати…

  2. PORUKA ZA SVE LJUDE NA SVIJETU…JER SVI SU SAGREŠILI I LIŠENI SU SLAVE BOŽJE I BEZ SVOJE ZASLUGE SU OPRAVDAVDANI MILOŠĆU NJEGOVOM I OTKUPOM,KOJI JE U ISUSU HRISTU.ISUS HRIST JE DOŠAO NA SVIJET DA SPASI GREŠNIKE OD KOJIH SAM PRVI JA.JER BOG TAKO ZAVOLJE SVIJET DA JE DAO I SVOG JEDINOROĐENOG SINA DA KO GOD VJERUJE U NJEGA NE PROPADNE,NEGO DA IMA ŽIVOT VJEČNI. JER BOG TAKO ZAVOLJE SVIJET DA JE DAO I SVOG JEDINOROĐENOG SINA DA KO GOD U NJEGA VJERUJE NE PROPADNE,NEGO DA IMA ŽIVOT VJEČNI.HRIST UMRE ZA GREHE NAŠE,BI UKOPAN I USKRSNU TREĆI DAN…AKO SE KO NANOVO NE RODI,NE MOŽE VIDETI KRALJEVSTVA BOŽJEGA.PLATA ZA GREH JE SMRT,A DAR BOŽJI JE ŽIVOT VJEČNI U ISUSU HRISTU.I KO GOD SE NE NAĐE ZAPISAN U KNJIZI ŽIVOTA BI BAČEN U JEZERO OGNJENO.POKAJTE SE,JER SE PRIBLIŽI KRALJEVSTVO NEBESKO.DANAS JE DAN SPASENJA.- BIBLIJA..ISUS TE VOLI.

  3. Satanine sluge u Crnoj su prevazisle svoje gospodare.
    Nece jos dugo. Narod je savladao najvecu prepreku, vlastiti strah. Zlikovacki rezim sa zulumcarom Milom je nista spram vlastitih kocnica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *