ИН4С

ИН4С портал

Бели Митровић: „Србадија барска“ је понос Црне Горe (ВИДЕО)

1 min read

???

„Навијачка група „Србадија барска“ која је учествовала на мирним грађанским протестима пред Скупштином Црне Горе непрекидно три седмице, као и на каснијим окупљањима у организацији Демократског фронта – нема никакве везе са изазивањем нереда у ноћи 24.октобра, а линч режима и режимских медија према овој популарној неформалној организацији јесте доказ страха и панике због буђења донедавно успаване омладине, поручио је члан ИО Нове српске демократије и шеф општинског одбора те странке у Бару Богић Бели Митровић.

Bogic Beli Mitrovic

Он је за „Дан“ рекао да за три седмице боравка у шаторском насељу пред парламентом ова група није „ни травку из оближњег парка ишчупала, нити опушак бацила, а камоли учествовала у било каквим нередима које је уствари генерисао и реализовао режим“.

Srbadija barska na stadionu partizana

„Србадија барска“ је показала завидан ниво културе и лијепим понашањем и демонстрацијом упорности у захтјевима за бољим животом и мирним рушењем однарођеног режима постала симбол протеста, а ја кажем да су они понос Демократског фронта, Нове српске демократије, али и Црне Горе“, нагласио је Митровић.

???

Функционер Нове је позвао режим да прекине са прогањањем момака и дјевојака из ове групе, наводећи да је њихов највећи „гријех“ што су пекли прасе пред парламентом, „док нико из ДПС-а и СДП-а не каже да је било непримјерено када су они пекли волове и пуцали из аутоматског наоружања пред највишим здањима у републици када су долазили на власт“.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

12 thoughts on “Бели Митровић: „Србадија барска“ је понос Црне Горe (ВИДЕО)

  1. Необразовани „Реалиста“ да је стварно читао Његоша и о Његошу, знао би да је био врло експониран као Србин, тако да је једино Срба било у Бару, на Цетињу и цијелој Црној Гори, и нешто Арнаута, око 4 одсто. Других народа и нација није било све док није 1948 измишљена лажна црногорска нација, која служи за спрдњу и подсмјех свакоме ко ишта зна и ко је иоле читао историју. Нигдје докумената да је икада постојала Цг-ска нација прије 1948. Као примјер, прочитај попис из 1909 из Монстата који контролише ДПС, или из цетињскох архива, свеједно. Пише 95,5 посто Срби и 4, 5 Арнаути, данашњи шиптари. Дакле, из времена књаза Николе. Прије него су Црну ГОру ослободили Срби и уједини све српске земље, као што ће опет 2018.

  2. Što bi narod reka: „Čega se pametan stidi time se budala ponosi“. Pročitajte izvorno tekst što je Njegoš reka o Srbadiji. Nije barska jer tad u Baru nije bilo Srba nego srpska. Pominje i Nemanjiće.

  3. Поносно браните понос Црне Горе! Честитке Србадији на истрајности.

  4. Nisam pristalica „Srbadije barske“ i mislim da je njihovo pretjerano eksponiranje potpuno kontraproduktivno za opoziciju, ali isto tako želim reći da oni nikoga nisu ubili, za razliku od albanskih terorista iz „OVK“, ukrajinskih nacista iz „Desnog sektora“, džihadističkih koljača iz ISIL-a i NATO falangi, što nimalo ne smeta ovdašnjem režimu da sve njih bezrezervno podržava i u naše ime! Onaj ko to prećutkuje znači da je saglasan!

  5. Vi stvarno nijeste normalni ako mislite da su u Crnu Goru moguće promjene sa „Barskom srbadijom“ kao uzorom , pa oni su prepali po države sa kokardama i četničkim pjesmama , ja mislim daće sve što više exponirate ove likove , DPS svakodnevno dobijati sve više i više glasača , ođe se ne zna ko za koga radi .

    1. Nego sa kim su moguće!?Koja svrha skinuti NATO kurtu da bi doveo NATO murtu.Vi dukljanski srbomrzci,nemate ustvari nista protiv sistema nego samo protiv rezima(sistem je širi pojam od režima)Ako ste vi spali na to da vas plaše kokarde i četničke pesme Milo je za vas najlogičnije rešenje,a na stranu sto vi dukljansi nacisti čak i isticanje srpske zastave povezujete sa kokardama i četnicima,tipično ustaški!

  6. Корисни идиоти.

    Ево одложени протести уочи НАТО самита на којем ће Мило добити позивницу. Још једном су Срби одиграли као корисни идиоти и антидржавни елементи због којих је нужно приступање НАТО савезу.
    Браво вам га аветиње аветне. Свака част Рајану Мандићу, морачка фукара је успела још једном да вас превесла.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *