ИН4С

ИН4С портал

Скандал: Ђукановић дао интервју водећем руском порно моделу (ВИДЕО 18+)

1 min read

У свом јучерашњем интервјуу руском телевизији Дожд (киша) црногорски премијер Мило Ђукановић говорио је о намјери његове владе да земљу увуче у НАТО, потврдио да је последњих мјесеци дошло до погоршања руско- црногорских односа, уз опаску да за то није крив његов режим.

milo

Ђукановић је такође говорио о важности руских туриста за црногорску економију, купаца некретнина и осврнуо се на санкције које је његова влада увела Руској Федерацији. Дао је своју сусдржану оцјену личности предсједника Владимира Путина и најавио властито повлачење из политике. На сугестивно питање новинарке Ксеније Собчак: “Да ли у Црној Гори очекује “љубазне људе“? (одомаћени термнин у руској јавности за маскиране припаднике специјалних снага које су након мајданског преврата, преузели контролу над Кримом), Ђукановић је одговорио: “Надам се да неће доћи“.

sobcak2

Поред чињенице да је ТВ Дожд (киша) анонимна и слабо праћена телевизија у Русији, веома је интересантан и профил Ксеније Собчак – новинарке која је обавила разговор са премијером Ђукановићем. Наиме до недавно дотична дама развијала је успјешну каријеру водеће старлете и порно модела. Њене фотографије, експлицитног порнографског карактера вишеструко су пуниле дуплерице и насловнице водећих часописа за мушкарце. У времену док дотична дама није имала политичких амбиција и претежно се бавила порнографијом, остао је упамћена њена изјава: “Руски народ, па то је генетско смеће“.

sobcak3

Прије нешто више од годину дана догодио се обрт у каријери Собчакове. Атентат на Бориса Њецова, чија је дотична блиска пријатељица била, представљао je повод да она од водећег порно модела напрасно постане ‘‘лавица из првих редова антипутиновских протеста, која је дала гламур том антирежимском бунту“. Тако су Собчакову, непосредно након атентата описали западни медији. Имајући у виду Њемцовљеву дубоко промискуитетну личност, није тешко докучити шта је покојника и Ксенију Собчак заиста приближило.

nemcov22

Непосредно након атентата о Собчаковој су писале и овдашње Вијести, назијвајући је “једном од лидера опозиције“ и особом која “страхује за свој живот“, због изјаве: “Њемцов припремао извјештаје о присуству руских војних постројења у Украјини, те да је због тога био активна  мета“ . У тексту чији наслов најављује њено бјекство из Русије, Вијести патетично наводе: . “Одустани, Ксенија, твоја смрт ће бити брза – једна је од пријетњи коју је плавокоса љепотица добила“.

sobcka

 Богу хвала, дотична “љепотица“ није побјегла из Русије, а поред ауторске емисије на каналу Дожд, са успјехом води и екстремно скупи монденски кафе-ресторан на Тверском Булевару, у самом срцу Москве. Ксенија Собчак представља одличан примјер колико је данас у Русији исплативо пљувати по руском народу и клеветати власт предсједника Владимира Путина, а нама  у Црној Гори може послужити као илустрација, колико је заиста премијер Мило Ђукановић уважен у Русији и из каквих кругова долазе његови саговорници.

Редакција портала ИН4С упозорава да садржај видеа који смо приредили није прикладан за млађе од 18. година.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

28 thoughts on “Скандал: Ђукановић дао интервју водећем руском порно моделу (ВИДЕО 18+)

  1. Taman prospete lazi da Djukanovic nema kud u Rusiju, a on da intervju njihovoj TV. Koliki god njen uticaj bio sigurno je veci od onih medija koji vase pulene podrzavaju. A vasi se puleni iz DF/a, ne miscu iz MOskve. U scakom slucaju, normalna Rusija igra na Djukanovica , a zvanicna na Pipuna Knezevica, i pijanog Juskovica. Pa kome opanci kome obojci sto bi rekao narod!

  2. nekada je KGB imala svoj stil,kada su htjeli nekoga da dobiju za sebe poturali su zenske,kako danas stvari stoje izgleda da se nijesu mnogo promijenile!
    A sto se tice turizma moglo bi biti bolje od prosle godine jer sem Grcke prema istoku nigdje nije mirno a na Zapad je skupo,zato ova godina ce biti dobar iako su sankcije ,nase,Rusi nijesu uveli koliko sam do sada cuo ,ili je nesto novo na pomolu ,nebih rekoa po ovom izvjestaju,nego jedan vid reklame!

    1. Јес вала, оће дрндоје оће па шта кошта да кошта, само ако може како о трошку државе…

  3. Ви ћете у пакао господине георге и сваки који подржава нато и ову вашу свјетску фацу…и немојте мислити да су нам свима идеали шмркање кокаина и провод са проституткама…види се да сте његов гласач јер сте сви ви безбожници исти…мислите да нема Бога па да вам се може…кратак је живот па и да траје сто година а онда следи смрт и казна вечна погибија…

    1. Ђе ли се ово коти, да ми је знати. Ово није из Роваца сигурно…

  4. Što je četnici, jeste li ljubomorni što je naš preśednik Milo Đukanović, za razliku od vašeg vojvode Mandića, vazda u društvo lijepija žena? Milo je svjecka faca, nema te žene na svijet koju ne može povest u krevet i vi četnici i gubitnici možete samo da mu zavidite. Nije Rusija Putin, ka što i Crna Gora nije vojvoda Mandić. Mi ćemo u NATO, a vi svirajte sa Putinom i Rogozinom zajedno!

    1. George,crni George(nijesi ti Bulatovic),dela ti polako u NATO.Milo ti je vec pripremio ekonomiju i privredu,tačno prema tebi.Već ti je siguran biznis s NATOm.Prodavaces vojnicima sestru i ženu,jedino to imas da im prodaš. Za Mila,znas i sam, nijesu dovoljno lijepe.Ipak je on faca.E,vojska je vec nesto drugo.

    2. Оће ли Миљо и тебе да води у Нату, а море? Максе бено, ђе си ти за Нату, тебе ће на бачило да чуваш овце ка и досад. Максе е ћу те сад чибуком!

  5. Tv dozd je televizija koju je osnovala Amerika uz brojne druge medije u Rusiji.Drugim rijecima to je javno glasilo Ruske pete kolone.Pu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *