ИН4С

ИН4С портал

Мијо Мартиновић постао члан Демократа

1 min read

Демократска Црна Гора одржала је данас конференцију на којој је предсједник Демократа, Алекса Бечић, уручио чланску карту Демократске Црне Горе господину Миодрагу Мију Мартиновићу, нашем прослављеном спортисти и предсједнику Црногорске професионалне боксерске федерације, саопштиле су данас Демократе.

Бечић је изразио задовољство што је Мијо Мартиновић од данас нови члан Демократа, и нагласио да ће ускоро, на првој наредној сједници, бити предложен и за новог члана Главног одбора Демократске Црне Горе.

Он је истакао да је Мијо Мартиновић симбол протеста од 24. октобра прошле године, симбол отпора тортури, тиранији, неправди и кукавичлуку параполицијских и кримининалних структура који су тукли недужни народ широм Подгорице и да је Мијо Мартиновић човјек који је на својој кожи осјетио најмонстуозније пипке хоботнице звана Демократска партија социјалиста и са њоме повезане криминалне структуре.

Бацање шок-бомбе на аутомобил Мартиновића
Бацање шок-бомбе на аутомобил Мартиновића

“Одлука да Мијо Мартиновић приступи великој породици Демократа показује да сваким даном градимо нове мостове сарадње, да се идеја „побједе, а не подјеле“ шири невјероватном брзином широм Црне Горе и да стварамо нову вриједност која ће кључно довести до побједе над овом влашћу, Ђукановићем и свим криминалцима у Црној Гори“, саопштио је предсједник Демократа.

Бечић је исказао увјерење да ће господин Мартиновић својом принципијелношћу, доследношћу, искуством и истрајношћу дати додатни печат свему ономе што Демократе значе у политичком животу, а прије свега остварењу три кључна циља Демократа: помирење Црне Горе, враћање повјерења у политику и политичаре, као и економски, правни и морални опоравак наше државе.

Мијо Мартиновић је у свом обраћању истакао да му представља изузетну част и задовољство што је од данас дио тима Демократа. Он је нагласио да у Демократама препознаје носиоце демократизације црногорског друштва, и да су Демократе, како је рекао „нада наше дјеце и унучади“ којима ће и он помоћи и дати свој допринос како би Црну Гору учинили бољом, праведнијом и просперитетнијом државом.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

15 thoughts on “Мијо Мартиновић постао члан Демократа

  1. Ovaj Becic nije imao ni hrabrosti da se pojavi na proteste
    E koji jadovi moj narode otvori oci bar jednom glasaj srcem i razumom

  2. Zamislite kakvo je becic smece kad on prica o protestima a boga molijo da propanu.Martinovic otisao kod becica a on se podsmijavao protestima smijurija.Na kraju zamislite kakvi su i jedan i drugi kad ih brani ova avetinja od sekule.

  3. Ово је још један доказ да протест у октобру није био протест Фронта већ цијеле опозиције. Док се Демократе и Демос нису прикључили, Фронтовци нису могли да скупе ни 200 људи. То ће се уосталом потврдити на изборима на којима ДФ неће прећи цензус.

  4. Lako ćemo što Bečić nije bio na protestima,nego što je pristao da se pregovara i zaglupjuje narod,zajedno sa tzv.trojkom.To je manipulator najobicniji,a sujetan kao da mu je 70 godina.

  5. Srpska posla. Napravise simbol i junaka od Mija Martinovica koji nije nas. Nase prave junake kao Sasu Pejanovica ne isticemo, jedva ih pominjemo. Umjesto da je ubijeni Sasa simbol nase borbe, uzdajemo se u dukljaniode. Sasa je platio glavom a Mijo se slika sa rezimlijama ispred makedonske zastave.

  6. Jesu li im to makedonske zastave ili siptarske? Bruka da se u zemlji Kralja Nikole i Njegosa ne viori izvorna crnogorska zastava srpskih narodnih boja.

  7. Mijo se približio mjestu gdje su protesti . policajci mu povrijedili glavu i slomili kukove. a posle Mijo dobio 130 000 eura. a Bečić nije rekao u koje naselje u Pg se nalazio. toliko o njihovom učešću naa protestu DF

  8. Bravo Mijo! Vrijeme je da se čuje glas poštenih ljudi! I hrabrih! Ovdje smo zaboravili šta znači hrabrost, poltronstvo je postalo moda

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *