ИН4С

ИН4С портал

Демократе у ХН: 16. октобра грађани ће опет показати опозициони карактер

Херцег Нови ће ускоро поново бити бастион слободног мишљења и несаломивог духа, као што је то био чак и онда кад су сви градови у Црној Гори били заробљени од стране ДПС власти и криминалних структура са њима повезаних – закључак је свих у демократском, а први корак на том путу биће већ 16. октобра када ће становници града под Орјеном поново показати свој опозициони карактер и пружити подршку Демократама, најчистијој понуди на политичкој сцени Црне Горе, истакнуто је јуче у посјети Демократа Херцег Новом.

Демократе су јуче у Новом саопштиле да је неопходно уложити и нову енергију и нове идеје и нове људе, чега, како су навели у саопштењу, у редовима Демократске Црне Горе итекако има, како би Херцег Нови постао лијепо мјесто за живот и један од туристичких центара овог дијела Медитерана.

„Чланови Младих демократа обишли су јуче домаћинства у овој општини, по трећи пут за посљедњих годину дана. Након 1500 обиђених домова, наше дјевојке и момци, које ентузијазам и жеља за промјенама држи као и првог дана, забиљежили су чак и већу подршку у односу на ону која је постојала у другом прстену кампање. Поред тога, изазвали су многе симпатије и скренули пажњу на своју младост, храброст и политичку понуду низом перформанса, које остали могу да копирају, али само је један оригинал“, саопштиле су Демократе.

Предвођене предсједником Алексом Бечићем, Демократе су и данас у Херцег Новом, гдје ће дводневну посјету окончати Побједничком конвенцијом, која ће се одржати у дворани Парк, са почетком у 19.00 часова.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *