ИН4С

ИН4С портал

У полицијској потјери ухапшени Марко Шаковић и његова супруга

1 min read
Шаковићи су правосуђу познати од раније: Марко Шаковић и његов брат Милић Миња Шаковић одлежали су затворске казне због убиства Мироја Баошића, 2005. године.

Фото: Управа полиције

Подгоричка полиција синоћ је ухапсила супружнике Марка и Наташу Шаковић, преносе „Вијести“ у, како наводе, „филмској акцији“. Шаковићи су правосуђу познати од раније: Марко Шаковић и његов брат Милић Миња Шаковић одлежали су затворске казне због убиства Мироја Баошића, 2005. године.

Наиме,  полицијска патрола је синоћ око 23 сата у улици Николе Тесле покушала је да заустави „bmw“ подгоричких регистарских ознака који није стао већ убрзао и удаљио се великом брзином. За њим је одмах почела потјера, а два минута касније у Загоричу је постављена и друга патрола. Возач Марко Шаковић је и ову патролу избјегао тако што је прешао преко тротоара.

Шаковић је успио да дође у двориште своје куће и спусти капију, након чега је изашао из аута и са торбицом почео да бјежи у правцу брда Горица. Подгорички полицајци су га сустигли али торбицу код код њега нијесу пронашли.

Услиједила је претрага неусловног терена приликом које су полицијски службеници у једном грму затекли Наташу Шаковић, супругу Марка Шаковића, која је објаснила да је била уплашена и да се због тога нашла на том мјесту.

Међутим полиција је убрзо даљом претагом, недалеко од жбуна гдје је пронађена Наташа угледала торбицу коју је претходно њен супруг одбацио.

У њој су нађена три пиштоља са пуним оквирима на којима су били избрисани бројеви и неколико пуних шанжера.

Шаковићи су ухапшени због недозвољеног држања оружја, а пронађени пиштољи биће предмет вјештачења.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *