ИН4С

ИН4С портал

Ковачевић: Од независности Црне Горе остали само дугмићи

1 min read
Како је нагласио, поставља се питање да ли је чланством у НАТО пакту уопште остао било какав простор да Црна Гора води сопствену и самосталну спољну политику?

Влада Црне Горе је данашњим потезом протјеривања једног руског дипломате из Црне Горе показала да су од независности Црне Горе остали само дугмићи – саопштио је портпарол Нове српске демократије Марко Ковачевић.

Како је нагласио, поставља се питање да ли је чланством у НАТО пакту уопште остао било какав простор да Црна Гора води сопствену и самосталну спољну политику?

„Очигледно да није. Интереси Црне Горе стављени су под тепих и било какво самостално одлучивање је онемогућено а директно одговорни за такво стање су премијер Душко Марковић и предсједник ДПС-а Мило Ђукановић. Сервилна политика према западним центрима моћи доводи Црну Гору у незавидну позицију директног супротстављања Русији без икаквог конкретног разлога и интереса саме Црне Горе и њених грађана“, каже Ковачевић, додајући да овакви потези сигуран су пут у нестанак Црне Горе који је већ отпочео срамном демаркацијом са лажном државом Косово и прије тога односом званичних власти према Превлаци гдје је територија земље смањена.

Према његовим ријечима, Црна Гора као држава је пала на испиту очувања сопственог територијалног интегритета, независности и суверенитета кривицом оних који су нелегитимно и нелегално на власти доносили одлуке које су, по њиховом признању у многим случајевима биле у супротности са ставовима преко 80% грађана.

„Овакву политику грађани Црне Горе морају бити спремни да казне уколико желе да Црна Гора опстане као држава. Сваки продужетак боравка на власти издајничких структура Мила Ђукановића и Душка Марковића доводи у питање голу егзистенцију како државе тако и њених грађана“, закључује се у саопштењу портпарола НСД-а.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

3 thoughts on “Ковачевић: Од независности Црне Горе остали само дугмићи

  1. Doci ce vrijeme kad se moraju svodit ratacuni.Nije to od pocetka samostalnost nego mnogo ranije.KAD SU OVI ISTI KOJI DANAS VLADAJU I PRIJE BILI NA VLASTI ISLI NA ZAPAD I IZDAVALI SVOJU ZEMLJU.STA CE IMATI NASI POTOMCI OD NAS.PRICACE DA JE TO VRIJEME LUDILA,IZDAJE NEPOSTENJA,MAFIJE,LOPOVLUKA ………….

  2. За кратко време, нешто дуже од деценије бивствовања, montenegro је одживио своје. Почело је бучно и помпезно, по идеји Бора-краља: „Ја знам како-Црна Гора ко Монако“, а завршило јадно. Прво, затворили су границу са Србијом, одрекли се језика, рода, историје и писма. Потом, признале су лажидржаву „ксовоа“ и тиме се унередили по свој нашој историји. Забили су Русији мучки нож у леђа и завели јој санкције. Испрва велики „сувјеренисти“ „инди-пенди-сти“, амерички стипендисти, локални беспосличари и клошари промовисани у „силне“државнике, лако су своју „мајку милу“ montenegrinsku утопили у терористичку банду звану NATO. Након што је NATO банда 78 дана убијала, злостављала и рушила Црну Гору, Подгоричке поглавице су бациле образ под ноге и уписали се у банду која нас је убијала, аминујући им тако све што су нам учинили. Тиме су подлегли колективном „стокхолмском синдрому“. На крају, кад су предали нашу земљу глобалистичкој влади на пладњу, питам их: Зашто ли им је уопште требала независност?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *