ИН4С

ИН4С портал

Трамп поручио Русији: Спремите се, стижу ракете

"Не би требало да будете партнери животињи која гасом убија своје људе и ужива у томе!", написао је Трамп
Tramp

Доналд Трамп

Амерички председник Доналд Трамп упозорио је Русију преко „Твитера“ да се спреми за ударе ракета на Сирију, јавља „Ројтерс“.

„Русија је обећала да ће пуцати на било коју ракету која буде испаљена према Сирији. Припреми се, Русијо, јер ће ракете стизати, лепе и нове и ‘паметне’!“, написао је на свом Твитер налогу Доналд Трамп.

„Не би требало да будете партнери животињи која гасом убија своје људе и ужива у томе!“, написао је Трамп на Твитеру.

Раније данас је руски амбасадор у Либану Александар Засипкин рекао да ће свака америчка ракета, која буде била испаљена ка Сирији, бити оборена, а локације са којих су испаљене – уништене.

„Русија ће реализовати наредбе свог председника, везане за било какву агресију САД у Сирију. Она ће обарати америчке ракете и гађати локације са којих се ракете испаљују“, рекао је Засипкин за локалну телевизију Ел Манар, преноси Спутњик.

Америчка морнарица саопштила је јуче да ће ка Средоземном мору послати носач авиона „Хари Труман“, са још седам ратних бродова.

У саопштењу Морнарице Сједињених Америчких Држава наведено је да ће „Хари Труман“, заједно с осталим бродовима, кренути из луке Норфолк и да ће деловати у склопу Пете и Шесте америчке флоте.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

3 thoughts on “Трамп поручио Русији: Спремите се, стижу ракете

  1. Povuci ce se tramp kad oseti tvrdo kao i za severnu koreju kad su poslali brodove isto.
    Nije mu ovo sad izdajnik Gorbacov i Jelcin.
    Tramp se samo bruka bez potrebe, bolje bi mu bilo da se pozabavi problemima sa ekonomijom u SAD.

  2. „Русија ће реализовати наредбе свог председника, везане за било какву агресију САД у Сирију. Она ће обарати америчке ракете и гађати локације са којих се ракете испаљују“, рекао је Засипкин за локалну телевизију Ел Манар, преноси Спутњик.

    Izvoli Tramp,sam si se pozvao,bilo bi sada smijesno da svoj poziv igonrises ili da ga ne sprovedes u stvarnost,sto kazu brcaa Rusi pazalusta ….!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *