ИН4С

ИН4С портал

Кустурица: Србија мора да се бори за дио косовског богатства

Редитељ Емир Кустурица у интервјуу за Б92 говорио је о свјетском првенству, Косову, Александру Вучићу те снимању свог првог филма на кинеском језику.

Емир Кустурица

Редитељ Емир Кустурица у интервјуу за Б92 говорио је о свјетском првенству, Косову, Александру Вучићу те снимању свог првог филма на кинеском језику.

Кустурица у новом издању „Директно са Филипом“ каже да се Србија деценијама кажњава због блискости са Русима те да је наша фудбалска репрезентација у утакмици са Швајцарском брутално опљачкана. Редитељ је Филипу Чукановићу рекао и да су највећи профитери на Балкану Албанци.

„Србија мора да се бори за дио косовског богатства и територије. Косово је једна од највећих пљачки двадесетог вијека. Не знам да ли може да се ријеши онако како смо замислили али плаши ме да велико попуштање може да доведе у питање и народ и његову власт јер свако попуштање води ка томе да „запад“ онога који обави инсталира неким новим. Надам се да руководство неће бити глупо и дозволити да буде искоришћено за једнократну употребу“, рекао је Кустурица.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

7 thoughts on “Кустурица: Србија мора да се бори за дио косовског богатства

  1. Ih, kako ga je postidjelo ovo Karnegija!
    Ova moralna gromada posramila Kusturicu!??
    … Svašto budali na pamet pada, svašto!

  2. Немања, борба је завршена. Косово је већ прославило десетогодишњицу.
    Освијести се, човјече!

    1. Nikad nije gotovo,ima jos Srba.Videces moj Karnegi,desice se to za tvog zivota.Kada padne Vucic,padace svi diktatori balkana.Imaces cast da zivis u jednoj lepoj drzavi,bice to federacija Srbije sa KIM,Crne Gore i Republike Srpske.Zivi bili pa videli.

  3. Него шта је: пљачка само таква, и индустрије, а посебно рудног богатства. За време II СР простор КиМ је био у италијанској окупационој зони, али су Немци задржали простор северног Косова као свој део колача због рудног богатства на тим просторима. Енглези су пре тог рата имали добар део свог капитала у Трепчи. Сигурно не због свежег ваздуха……..

  4. Taj balavac Čukanović je jedan tipičan mali „drugosrbijanski“ ološ koji je „ispekao zanat“ na medijskom „smeću“ zvanom „Pink“, a sada izigrava „nezavisnog“ novinara radeći za O2, što je novo ime za soroševsku, po zlu poznatu i duboko antisrpsku televiziju B92!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *