ИН4С

ИН4С портал

Протести о којима нико не јавља: За спас Косова на Видовдан (ВИДЕО)

Нисмо ми ти који ћемо поклањати наслеђе наших предака, нисмо ми створили то наслеђе, то наслеђе нам је дато у аманет.
Protesti

Наредних дана масовни протести у Београду и Бањалуци

Неколико хиљада људи окупило се у четвртак у Београду како би позвали српску владу да прекине даље преговоре са сепаратистичком владом Косова.

Они захтијевају да се поштује Устав Србије и Резолуција 1244, према којима је Космет неотуђиви дио српске територије, те да стога са сепаратистима не може бити преговора.

Међутим, о овом догађају прећутали су сви државни али и приватни медији у Србији. Снимак је освануо на руској телевизи која се емитује на енглеском језику РТ.

Протест се одржао на дану светом и посебном за Србе – Видовдану.

„Нисмо ми ти који ћемо поклањати наслеђе наших предака, нисмо ми створили то наслеђе, то наслеђе нам је дато у аманет. Лупљен је печат натопљен крвљу наших предака и не може се преговарати о питању Косова и Метохије.

Земља се брани, а кад је земља окупирана онда се диже устанак! Зато устанимо сви 28. јуна и покажимо да смо спремни да бранимо оно што је наше, да земља није на продају.

Само Слога Биће Пораз Врагу!!!“, истиче се у позиву Иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије – Децу вам не дамо – Срби на окуп!“

Српски предсједник Александар Вучић данас је изјавио да ће „Србија бити задовољна ако поврати и метар косовске земље коју данас нема“, те оптужио претходну власт за печатирање косовске независности.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *