ИН4С

ИН4С портал

ДСС: Балша Божовић оживљава другосрбијанску кампању прикривања истине

1 min read
Ако је икоме стало да се утврди истина о томе да ли има политичке позадине атентата на Зорана Ђинђића и ако има ко је у њега умијешан, онда је то Демократска странка Србије. Балша Божовић то свакако није,

Тврдња Балше Божовића да је Коштуница „подржао оружану побуну ЈСО“ деценију је и по позната бесмислица политички преживјелих сарадника земунског клана, саопштено је данас из Демократске странке Србије.

Како из ДСС-а даље наводе, својом изјавом да „Тужилаштво за организовани криминал треба да позове Војислава Коштуницу да да изјаву у вези са побуном ЈСО“ Божовић је наставио да води дугогодишњу кампању прикривања стварно одговорних. При томе „заборавља“ чињеницу да је у вријеме власти ДСС Милорад Улемек Легија допао правде и осуђен као организатор убиства Зорана Ђинђића, због убиства Ивана Стамболића, атентата на Вука Драшковића и злочина на Ибарској магистрали.

Да је Божовићу до истине о Ђинђићевом убиству, а не до њеног прикривања и унутарстраначког подметања ногу, он би своје интересовање за евентуалну позадину тог трагичног догађаја усмјерио на тадашње високе функционере ДС, поједине чланове ДОС-ове владе и улогу страних обавјештајних служби, наглашавају из ДСС.

Ако је икоме стало да се утврди истина о томе да ли има политичке позадине атентата на Зорана Ђинђића и ако има ко је у њега умијешан, онда је то Демократска странка Србије. Балша Божовић то свакако није, поручили су из ДСС-а

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “ДСС: Балша Божовић оживљава другосрбијанску кампању прикривања истине

  1. „Drugosrbijanci“ su kao metastaza najopasnijeg kancera, raširili su se na značajan dio Vučićevog režima, ali i na značajan dio opozicije! Sa njima, Srbija sigurno umire , nema joj spasa! Bolje je i poštenije da Srbijom otvoreno vlada NATO okupator nego njegovi „drugosrbijanski namjesnici“!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *