ИН4С

ИН4С портал

Пушков: Није први пут да Трамп промијени реторику

Након бурне реакције из Сједињених Држава, чак и од стране републиканаца, Трамп је већ у уторак оповргао изјаву.
aleksej puškov

Алексеј Пушков

Америчком предсједнику Доналду Трампу није први пут да промијени реторику, враћајући се у САД након састанка са руским предсједником Владимиром Путином, рекао је сенатор Алексеј Пушков, преноси „Восток“.

Трамп је на заједничкој конференцији за новинаре са Путином у Хелсинкију рекао, супротно тврдњама америчких обавјештајних служби, да није видио никакве доказе о руском мијешању у америчке изборе, захваљујући којим је он изабран за предсједника.

Званична Москва од почетка негира ове оптужбе.

Након бурне реакције из Сједињених Држава, чак и од стране републиканаца, Трамп је већ у уторак оповргао изјаву, те новинарима рекао да је погријешио и да је Русија могла да интервенише током избора.

„Трампу није први пут да дјелимично мијења реторику по повратку у Сједињене Америчке Државе. Тако је било и прије годину дана после састанка са Путином у Хановеру.

У политици су маневри неизбежни. Још једна важна ствар је – да ли ће постојати напредак након самита о постигнутим сагласностима? Лопта је на страни Сједињених Држава“, написао је Пушков на твитеру.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *