ИН4С

ИН4С портал

Мандић: Свих 18 посланика ДФ-а стоје иза изговорених ријечи Кнежевића и Медојевића (ВИДЕО)

1 min read
Андрија Мандић истакао је да се прогон Демократског фронта наставља несмањеним интезитетом као што је то рађено и раније, да се црногорски режим опредјелио да настави са државним терором.

Прије него је поставио питање, данас на премијерском сату у Скупштини Црне Горе, предсједник НСД-а и посланик ДФ-а Андрија Мандић истакао је да се прогон Демократског фронта наставља несмањеним интезитетом као што је то рађено и раније, да се црногорски режим опредјелио да настави са државним терором. Опет су почела саслушања, Медојевића и Кнежевића од стране СДТ-а, који како је казао то не раде на своју руку, већ у договору са црногорским режимом.

Једна покварена намјера, да се поново Милан Кнежевић пошаље у затвор, а и Медојевић да се такође  тамо смјести због изговорене ријечи у овом парламенту, ми смо као посланички клуб ДФ-а одлучили, да све што су изјавили Милан Кнежевић и Небојша Медојевић, ми смо као посланички клуб одлучили, да све што су изговорили Медојевић и Кнежевић,  да то изјављује посланички клуб ДФ-а и да иза тога стојимо као посланички клуб, и као сваки  посланик појединачно. Дакле то више нијесу њихова мишљења појединачно, то нијесу тврдње само њих двојице, то су ставови иза којих од овог тренутка, после овог саопштавања стоји 18 посланика ДФ-а“ , поручио је посланик Мандић.

https://www.facebook.com/DemokratskiFront/videos/2114620238610975/

У контексту оног што се десило прије неколико сати, када је Доналд Трамп у разговору са „Fox news“ коментаришући Црну Гору питао се, „зашто би они слали своју дјецу да бране Црну Гору, зашто би они имали посла са тим агресивним људима“, а видимо једног агресивног тужиоца који у Црној Гори уништава сваку могућност добрих односа, Трамп је у тој емисији између осталог казао „и да у Црној Гори у сваком тренутку може избити рат“, Мандић је истакао да у овом тренутку Црна Гора личи на Титаник, чији се прамац већ сударио са сантом леда, а постоје неки људи позади који уживају уз шампањац и музику, не знајући шта се дешава, и да ће ако се ускоро нешто не предузме, Црна Гора завршити баш као и тај брод, па вас ми позивамо да нешто предузмете.

Који су мотиви за онакво понашање припадника других конфесија према владици Амфилохију?

Онда је Мандић прешао на питање премијеру Душку Маровићу и казао:

Зашто је ваша влада онемогућила поглавара најстарије институције у Црној Гори Митрополита црногорско-приморскога Амфилохија, да чинодејствује у хришћанском храму, који је под његовом духовном јурисдикцијом, да ли су надлежни органи предузели нешто против острашћених припадника других конфесија који су се окупили да физички спријече православног митрополита да служи литургију на темељима храма Светог Јована Крститеља у Свачу”.

https://www.facebook.com/DemokratskiFront/videos/2114675985272067/

Питао је даље, који су мотиви и који су разлози за такво понашање припадника других конфесија у односу на Митрополита црногорско-приморског, такође тамо постоји и једна табла коју су ти људи подигли, или општина Улцињ, гдје пише, „овај град су подигли наши преци Илири и он представља културну баштину албанског народа“.

„Дакле, на дан Св. Јована Крститеља, имали смо врло непријатне сцене у Свачу, да један православни епископ, под чијом јурисдикцијом је тај храм који је обновила српска краљица Јелена Анжујска, супруга краља Уроша Првог који је успоставио и Брсково и Мојковац, па се Мојковац зове и Урошев Град, да дође и онда буде од стране локалних типова заустављен, међу којима су се налазили врло одговорни политичари, одборник Демократске партије Албанаца, он је предводио ту групу и потпредсједник УРА-е, опозиционе странке.“, казао је посланик Мандић.

Тражио је од премијера Марковића да објасни позадину ових случајева, и политичких обећања од прије 2006. године, и да ли на основу тих договора ови људи црпе право да се понашају овако како су се понашали прије неколико дана у Свачу.

Марковић: Нећемо изводити полицајце и вадити пендреке

Премијер Душко Марковић је казао ће држава наћи начина да одговори на такве поступке, али не тако што ће изводити полицајце и вадити пендреке, и избјегао да конкретно одговори посланику ДФ-а Андрији Мандићу, и умјесто одговора на посланичко питање, на које га обавезује скупштинска пракса и закон, он је прозвао ДФ и напао Митрополију и владику Амфилохија због парастоса генералу Дражи Михаиловићу.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

10 thoughts on “Мандић: Свих 18 посланика ДФ-а стоје иза изговорених ријечи Кнежевића и Медојевића (ВИДЕО)

  1. Nema nista gore za jedan narod ili drzavu kada nenauceni postane ucitelj,jos gore kada se to desi kod jednog ovakvog neprosvijecenog i zaostalog naroda.Takav jedan narod mora da ima ovakvu valst i ovakve pretendente na vlast kao u Montengro.
    To sto je danas ispracao Markovic ,ili ce sjutra Djuknovic je toliko vazno koliko jucerasnji dan za sve potekle dane od nastanka svijeta.
    Vlast koja svoju vladavinu zasniva na drogi i svecu cigrtea nije vlast ,to se u savremenom svijetu zove narko kartel,da se u krugovima koji podrzavju takvu narko drzavu to zna, zna,pitanje je samo do kda ce se ta posast tolerisati.Sve drugo sto balavi Markovic i druzina nije vrijedno pomena,nece kaze vaditi pendreke na narod,i rijesit ce to zakonom.Znaj Dule sefu tajne sluzbe ,sefu sverca i svrcera da cemo dogodine slaviti vise nego smo mislili a tvoji ce policajci ukoliko jos budes na vlasti obezbjedjivati taj skup vise i bolje nego ove godine,a ako bude potrebno i ti ces biti prisutan tu,sin inforbirovca protivnik Rusije,pa ces kao sin takvoga i kleknuti pred Drazom samo ako bude trebalo jer ako to bude volja nekoga iz USA ambasade to se ce se i desiti ,nemoj mnogo da se sekiras i da mislis da necemo i to uraditi,na vrijeme ces biti pozvan,pa dodji i kazi uz prisutvo i drugih stranih delegacija da je Draza izdajnik a da su komunisti sa Stanjinom na celo donieli demokratiju.Tako Dule na tvoje mjesto da sam nebih se bas mnogo naginajo preko balkona kada je Draza Mihailovic u pitanju.a mozes slobodno otici na spomenik Krstu Zrnovi i svim onim koji su ugardili seb u separatnu Crnu Goru od Sekule do Jevrema Brkovica i Mila Djuknovica,nam takvi kao ti nece odredjivati kada cemo i hocemo li drzati Liturgije i Parstose mrtvima.
    Mi znao da to kod vas nije obicaj pa doji i vidji kao se krsteni ljudi i sahranjuju i rodbina sjeca jednom godisnje na te svoje mrtve,cudno da takvi junaci kao vi da ih se i mrtvih bojite a proslo je preko sedamdeset godina,hrabri neki ljudi,ili bolje reci PIZDE od PIZDI!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. @ Maśa,
      Пусти Дражу и србо – кроасанске комуњарске смицалице, но реши овај ваш актуелни проблем савремене забавне музике, ево за пучанство, није потребан линк:
      Америчка аутоматска пушка Томпсон је била у саставу наоружања добровољаца Мирка Јовића СНО, у рату у Хрватској. Аутомат Томпсон се прославио још када су га користили амерички гангстери и амерички полицајци. Такође се прославио у Борову Селу, када је из тог аутомата убијено 12 хрватских полицајаца (још нису били зенге) и већи број најамника, ваљда Курда, који су дошли аутобусима са намером да заузму село. Супротставили су им се српски добровољци СНО и СРС, растурили Хрвате и почели да их лове по пољу, док није дошла ЈНА и спасила ту гамад. Курди су били плаћени лажним маркама, нађене су код тих мртвих.
      Колинда и данас на годишњицу негде око 1. маја, даје помен побијеним Хрватима, није ми познато да ли она зна да су они побијени аутоматима Томпсон. О тим догађајима у Боровом селу писала је опширно штампа, новинари су извештавали о Томпсон аутоматима, немогуће да Хрвати то не знају.
      Мало је отужно да је овај Марко назван Томпсон, а то асоцира на катастрофу коју су Хрвати доживели у Боровом Селу. Немају Хрвати другу асоцијацију када се помене тај чувени аутомат, Томпсон може да створи само асоцијацију погибли хрватског цвећа у Борову Селу.
      Сви знају да Хрвати нису користили Томпсон, сви знају да су они користили калашњиков, сећамо се и одакле су им они дошли. Из Мађарске.
      Још један детаљ, неким Хрватима су представници њихове гарде тражили 500 марака за калашњиков, у пола цене, иначе на црно је била цена 1.000 марака. Жалио се један Хрват новинарима. Каже, „….. хајде што идем да гинем, него сам морао и калашњиков да платим…..“.
      А Дража, Дража Михајловић је био господин, четник српски родољуб, кога су подржавали и Американци и Енглези. То што су га они касније издали, не смемо за издајство да окривљујемо Дражу. То је као када бисмо опљачканог кривили уместо разбојника.

  2. Svaka čast Andrija! Nebojšu Medojevića treba braniti svim sredstvima i po svaku cijenu. Čestitam ti i što nisi učestvovao na sramnom parastosu fašisti Draži Mihajloviću juče. Ti si zreo evropski političar, što si i dokazao povratkom u Parlament i učešćem u raspravi sa našim evropskim partnerima prije par dana. Evropska desnica, to je prava stvar. Do slobode!

      1. Masa,prvo E Shipu racq!
        A onda,pišam ti se u istoriju koju su pisale komunjare.
        Dražin spomenik stoji u sred SAD.
        Pa sad ti,kao duklješče,kaži da Amerika drži spomenik ratnom zlocincu.
        Zločine su u CG činjeli evivaši, s kokardama kralja nikole..s pičkoglavim orlom od romače..to su oni te su dočekali Talijane s priganicama i solju,na junačkom Cetinju,kličući : E viva!
        Zato ,svi E Shipu racq!

    1. Svaka čast Mandiću!!!
      Mandić, Knežević i Medojević treba da pročiste svoje stranke, a počnite od poslaničkog kluba. Uz dužno poštovanje, ko može više da gleda i sluša Peđu Bulatovića, Branka Radulovića, Strahinju Bulajića, Aleksića, pa i pojedine gospođe… Odbori u Baru, Podgorici, Bijelom Polju su pukli ove izbore, i neka se nešto mijenja, jer nema vajde od zabijanja glave u pijesak… Podrška za DF!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *