ИН4С

ИН4С портал

Марковић игнорише проблеме у Херцег Новом: Избјегао раднике болнице у Мељинама

1 min read
Иако из Владе добијамо, за сада само декларативно, увјеравања да раде у корист грађана Херцег Новог, овакви потези премијера Марковића чине да се питамо - да ли је заиста тако?

Представници Општине Херцег Нови оцјенили су да Душко Марковић, црногорски премијер, наставља да игнорише локалну власт, али и грађане и њихове невоље и захтјеве. У локалној управи кажу да је Марковић то показао јуче када је посјетио ризорт Портонови у Кумбору.

-Премијер је издвојио вријеме да посјети комплекс у изградњи, који је неспорно значајан пројекат, али није нашао за сходно да се посвети другим, озбиљним проблемима Општине Херцег Нови, међу којима је тренутно горући статус Болнице Мељине, узрокован лошом приватизацијом спроведеном од стране Владе Црне Горе.
Прије два дана запослени у овој установи, која је од непроцјењивог значаја за квалитетну здравствену заштиту грађана, штрајковали су да скрену пажњу надлежних на нагомилане проблеме и тада затражили пријем код предсједника Владе. Само два дана касније, Марковић је био на неколико километара од болнице и није исказао заинтересованост да се обрати радницима- кажу у локалној управи.
Они додају да такав однос Марковића према овоме граду не може бити добар за Херцег Нови, а  ни за Црну Гору, јер премијер не смије бити онај који игнорише проблеме једног дијела државе, чије рјешавање је у надлежности Владе којом руководи.
-Иако из Владе добијамо, за сада само декларативно, увјеравања да раде у корист грађана Херцег Новог, овакви потези премијера Марковића чине да се питамо – да ли је заиста тако?- закључују у општини.

 

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “Марковић игнорише проблеме у Херцег Новом: Избјегао раднике болнице у Мељинама

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *