ИН4С

ИН4С портал

„Честитка“ Бојовића за „епохалне“ домете премијера Марковића

1 min read
ДНП је увјерен да Марковић, и поред таквих блиставих резултата, на овоме сигурно неће стати, мада је први премијер током чијег рада је државни дуг Црне Горе прешишао три милијарде, што и није за потцјењивање.
Bojović

Драган Бојовић

У име ДНП-а, фасциниран губитничким дометима премијера Марковића, честитам му на несебичним залагањима, којима је чак за врло кратко вријеме, свега три мјесеца, зналачки успио да државни дуг Црне Горе гурне за додатних 440 милиона еура, и тиме покаже све своје раскошне капацитете, саопштио је данас Драган Бојовић, члан предсједништва ДФ-а.

ДНП је увјерен да Марковић, и поред таквих блиставих резултата, на овоме сигурно неће стати, мада је први премијер током чијег рада је државни дуг Црне Горе прешишао три милијарде, што и није за потцјењивање.

ДНП зато сматра да ће Марковић током свог мандата учинити и додатне напоре, не жалећи труда и рада, да већ ионако презадужену Црну Гору, ојађену од његових и Милових тајкуна, и дефинитивно истакне на добош.

Зато се ова земља, захваљујући визији актуелног премијера, више неће питати сама са собом ни колико се данас пита, ако се уопште и пита.

Како истичу из ДНП-а они вјерују да ће здружени мојковачки капацитети, на челу с Марковићем, премијером губитничког духа, блокирати бар скок задужења с три на четири милијарде, макар ово до Нове године, па после, ко преживи, причаће.

„Чврсто вјерујемо и да ће актуелном премијеру несебично помоћи експерт Милутин Симовић, да међународна заједница наш катастрофални дуг схвати само као тренутни неспоразум. Али и нови скок Владе у задуживање, уз рентирање Аеродрома Црне Горе на одређено, свега три деценије, што је период који пролети зачас“ нагласили су из ДНП-а.

Наравно, ДНП не заборавља ни да ће Ђукановић са своје стране учинити и додатне напоре да раскрчми црногорску обалу својим сумњивим компањонима, за којима се расписују међународне потјернице.

Тако ће учинак премијера и предсједника бити заокружен, под условом да су у међувремену ипак постигли договор ко је главни, као и око харчења државног колача Црне Горе, као лаког плијена за режимске ловце на богатства, од којих је понешто још и остало неподијељено.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

2 thoughts on “„Честитка“ Бојовића за „епохалне“ домете премијера Марковића

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *