ИН4С

ИН4С портал

Пинк М цензурише централни Пинк: Раковића “преклапају” Жељком Самарџићем

Уосталом, зар локални емитери не одговарају централном, зар не постоји хијерархијски однос у руководству? Постоји, али је правило код црногорских локалаца да прво одговарају Господару Милу, а тек потом руководству телевизије у којој су запослени."
лого Пинк-а

лого Пинк-а

Пинк сам себе цензурише, односно Пинк М цензурише своју матичну кућу Пинк Србија.

Наиме, у јутарњем програму Пинк Србија, говорило се о најавама режима да ће неке јавне личности из Србије, прогластити непожељнима, јер говоре „против Црне Горе“. Међу помињаним именима је и историчар др Александар Раковић, о чему је наш портал већ писао,  који се на ту тему јутрос огласио на Пинку Србија, али је Пинк М брже боље реаговао и Раковића „прекрио рекламама и пјесмом Жељка Самарџића.

На ову „новинарску режимску појаву“ реаговао је Бошко Вукићевић, политички аналитичар на свом зиду на фејсбуку:

Шизофреничност нашег друштва, али и фашисоидност монтенегринског режима, огледа се и у чињеници да једна иста медијска кућа саму себе цензурише.

Читаво јутро гледам како Пинк М цензурише јутарњи програм Пинка из Србије. Јуче је лансирана вијест како ће црногорске власти забранити улазак у земљу неким јавним личностима из Србије, због њихових изјава „против Државе“.

Међу њима је и историчар Раковић, који јутрос нешто проговори о томе и о теми обиљежавања стогодишњице уједињења, и у сред реченице би прекинут најавом утакмице фудбалске репрезентације ЦГ, а потом и пјесмом Жељка Самарџића.

Разумијем цензорску дјелатност посилних црногорског режима, али чињеница да једна иста медијска кућа сама себе цензурише изазива смјехотресне реакције.

Уосталом, зар локални емитери не одговарају централном, зар не постоји хијерархијски однос у руководству? Постоји, али је правило код црногорских локалаца да прво одговарају Господару Милу, а тек потом руководству телевизије у којој су запослени.“

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

2 thoughts on “Пинк М цензурише централни Пинк: Раковића “преклапају” Жељком Самарџићем

  1. И Калај је цензурисао своју књигу Историја Срба на тлу БИХ када је добио политички задатак стварања нације Бошњака,а Зећане-Цгце и Босанце је у тој књизи сматрао Србима. И Дрљевић је себе цензурисао када није добио положај који је планирао па од србског патриоте поста усташа,и Мило и Вучић су себе цензурисали,када су се преко ноћи промијенили идеолошки. Мери Дарам исто, писала све најбоље о Србији,још боеље о ЦГ да би преко ангажовања у енглеској политици стварала албанску нацију и државу,хулила на ЦГ и скривала своју књигу о СРБ И ЦГ,КРОЗ СРБСКЕ ЗЕМЉЕ…Класични пад личности усљед политика,а то себи дозволе слаби умови и још слабији карактери.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *