ИН4С

ИН4С портал

СНП: Силом се нико не може натјерати да навија за Црну Гору

1 min read
"Позивање навијача Србије који живе у Црној Гори, у полицијске просторије, и нуђење унапријед припремљене изјаве да неће ићи на утакмицу, представља грубо кршење људских права и слобода. То се ради и са момцима који имају примјерне грађанске биографије, али се изјашњавају као Срби, истичу у СНП-у.
snp

СНП

Социјалистичка народна партија оцијенила је, да би вечерашњи дуел фудбалских репрезентација Црне Горе и Србије, требао бити празник спорта и демонстрација братства и блискости ове двије селекције, те да се не би смјеле стварати тензије и сукоби.

„То су синоћ потврдили и играчи обије селекције, дружећи се у Подгорици. Овај меч никако не би смио бити догађај који ће стварати тензије и сукобе по било ком основу“, наводе из СНП-а.

Додају, да акција црногорске полиције која минулих дана демонстрира строгоћу над обичним љубитељима фудбала, не иде у прилог томе.

Позивање навијача Србије који живе у Црној Гори, у полицијске просторије, и нуђење унапријед припремљене изјаве да неће ићи на утакмицу, представља грубо кршење људских права и слобода. То се ради и са момцима који имају примјерне грађанске биографије, али се изјашњавају као Срби, истичу у СНП-у.

СНП сматра да се силом не може натјерати нико да навија за ову или ону спортску екипу.

Стога, господо из Управе полиције, будите професионалци, имате ви доста посла који вас чека у обрачуну са криминалцима, чувајте ред и мир, али не задирите у људска права и слободе. Пустите да спортисти и љубитељи фудбала изађу са ове утакмице пуни лијепих и позитивних емоција, а не горчине“, закључују у СНП-у.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

2 thoughts on “СНП: Силом се нико не може натјерати да навија за Црну Гору

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *