ИН4С

ИН4С портал

ДФ тражи сједницу Уставног одбора: Правосуђе руши државу

1 min read
Крупне звјерке из власти су на слободи, као и шефови нарко картела, а само лидери и функционери ДФ се прогоне, саслушавају, затварају и суде
Лидери ДФ-а

Лидери ДФ-а

Чланови Уставног Одбора Скупштине Црне Горе, Андрија Мандић, Небојша Медојевић и Милан Кнежевић сјутра ће писменим путем тражити сједницу Уставног одбора. Представници ДФ ће предложити да се на тој сједници изабере замјеник предсједника Одбора и да се покрене иницијатива за измјене и допуне Устава, посебно у области  правосуђа, јер се постојеће уставно рјешење показало потпуно погрешно, саопштавају из ДФ-а.

Они додају да умјесто да се уставним реформама обезбиједи независно и професионално правосуђе, у пракси је добијено  никад зависније и компромитованије правосуђе.

-Крупне звјерке из власти су на слободи, као и шефови нарко картела, а само лидери и функционери ДФ се прогоне, саслушавају, затварају и суде. Овакво правосуђе је постало главна сметња владавине права и кључни фактор угрожавања уставног поретка и дестабилизације државе, закључују у ДФ-у.

 

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

2 thoughts on “ДФ тражи сједницу Уставног одбора: Правосуђе руши државу

  1. ДФ опет поправља НДЦГ српским гласовима који су му опредељени потребом српског народа вођеном разлозима практичне природе, дакле поправљањем његовог положајем,колективним правима итд,итд,да не тупим…)!?

    Науспут,је ли Медо,што су говорили Срби 2006-е ?

    Па си опет гласао за „неовисну“.

    И шта ти ту сад није јасно?

    Срби,свога посла.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *