ИН4С

ИН4С портал

Тринкијери: Учинићемо све да прођемо у наредну фазу Еврокупа

1 min read
Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери рекао је да ће његова екипа учинити све да се пласира у наредну фазу такмичења Еврокупа, иако не зависи све од црно-белих у том дуелу
Trinkijeri pečat, Trinkijeri, Partizan

Андреа Тринкјери

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери рекао је да ће његова екипа учинити све да се пласира у наредну фазу такмичења Еврокупа, иако не зависи све од црно-белих у том дуелу.

Припремамо се за утакмицу на најбољи могући начин. Турк Телеком има сјајан, добро попуњен ростер и веома велику ротацију. Ми ћемо учинити све што можемо да прођемо у наредну фазу такмичења, али не зависи све од нас – рекао је Тринкијери за клупски сајт.

Партизан у сриједу од 20 часова дочекује Турк Телеком из Анкаре, док се у уторак увече састају Зенит и АСВЕЛ, односно Тренто и Валенсија.

Уз побједу против турског тима, црно-белима је за пролаз у наредну фазу потребно да се поклопе резултати у преостале двије утакмице, преноси Б92.

На крају, све се своди на ово последње коло. Ми ћемо дати све од себе да играмо своју игру и да изборимо побједу. Турк Телеком има добар, искусан тим, али вјерујем да смо у стању да их пред нашим навијачима савладамо – рекао је Джок Лендејл.

Партизан је саопштио да је од Евролиге стигла нова казна од 2.500 евра због бацања папирних ролни на мечу против АСВЕЛ-а.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *