ИН4С

ИН4С портал

ДПС чуда: Углед вође јачају скандали

1 min read
Није ни чудно што се у Црној Горим гомилају неријешена убиства, а у складу са њима расте и број полицајаца
Mikašu

Пише: Иван Милошевић

Према ономе што прича лидер ДПС-а, али и његови службеници из „Капитал инвеста“, у Црној Гори расте повјерење у полицију, док је повјерење банкара према Милу Ђукановићу на нивоу прије више од десет година, односно њему дају паре само на основу његове ријечи и појаве. Довољно је да се само Мило појави и ето пара, а банкарима се тресу панталоне од његовог погледа и нема тог мајчиног сина који ће му рећи да више пара нема. 

О повјерењу грађана у полицију данас је говорио лидер ДПС-а и он је онако како само он зна закључио да се све више грађана куне у полицију. Не знамо које је то анкете Мило консултовао приликом ове тврдње, али мислим да несрећни грађани Црне Горе никада нијесу мање вјеровали полицији него данас. А зашто и да им вјерују, када су се они небројено пута показали као лична гарда врховног вође, која је спремна да на његов миг уради све што треба. Још су свјежа сјећања на полицијски лов на протесстанте прије више од двије године, али и пребијање једног бившег боксера и његовог аутомобила у директном видео преносу. Иако смо сви видјели да је једног човјека и један аутомобил тукло на дестине специјалаца само двојица су због тога били саслушани и потом кажњени благим казнама. Па, хајде ти онда послије тога вјеруј полицији. Боље ћути и гледај да им се не нађеш на путу!

Тамо гдје јавне личности и када то нико од њих не тражи хвале полицију очигледно није све на свом мјесту. Тамо гдје полицајци раде свој посао професионално нико их и не примјећује, а још мање неко има обавезу да их хвали. А тамо гдје је то случај очигледно да их неко подсјећа шта се од њих очекује и да их ваља уочи расплитања политичког и осталог чвора подсјетити кога треба да штите. Нема сумње да ће они то и схватити и не треба имати дилему да ли ће испунити очекивања, јер до сада су знали да таквим захтјевима одговоре како ваља. Када би и оне који су се огријешили о закон хватали у мјери колико штите врховног господара ко зна гдје би Црној Гори био крај и вјероватно би била једна од земаља са ниском стопом криминала. Пошто од тога нема ништа, није ни чудно што се у Црној Горим гомилају неријешена убиства, а у складу са њима расте и број полицајаца. Ваљда би ти односи требало да буду другачији, али тако је то у Црној Гори гдје по глави становника има највише полицајаца у Европи!

О повјерењу банкара у лидера ДПС-а не ваља трошити ријечи. Мало је оних који послије одгледаних снимака и разговора објављених претходних петанаестак дана и даље слијепо вјерује у лик и дјело вође. Има и њих, наравно, али то повјерење је све тање, па и не чуди што заклети сарадници великог вође на све стране трубе о повјерењу у свога лидера. Све то траје један дан и сваким даном је све јасније да након сваког новог снимка кредити вође су све мањи, а да то треба надокнадити монтираним угледом тренутно најнеугледнијег предсједника једне државе на Балкану. 

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

4 thoughts on “ДПС чуда: Углед вође јачају скандали

  1. Gotov je Gotov je! Kokainska kriza izaziva tesko znojenje i tremore u ocima, tj sa kapcima! Pracena je povecanim osjecajem Paranoje i Gordosti, potrebom za svadjanjem i dokazivanjem!

  2. Kakav vodja takvi policajci,
    racuni im svi u istoj banci,
    iz istog se budzeta naplate,
    a narodu zatezne kamate!!!
    Sto ih vise na platnome spisku,
    kriminal je ta de na dobitku,
    ima makar i ko da ih brani,
    ako na njih nasrnu gradjani,
    zbog prevara i loseg standarda,
    zato Milu potrebna je garda,
    da ga cuva od ovog naroda,
    kojeg izda i bezmalo proda!!@

  3. Nije dzabe receno „oci koje rade one i gledaju“.
    Ovaj ne uzmice ni pred cim, naravno kod nas, jer je toliko ogrezao i oguglao, a moglo mu je i biti. Silnik samo silu priznaje.
    Narod ima razlog da ih sve kune, a ne njima da se kune.
    Popbrkao je loncice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *