ИН4С

ИН4С портал

Одгођено суђење сајовцима: Гргуровићу није уручен позив

Виши суд је укинуо пресуду којом их је суткиња Рабреновић осудила на по годину и пет мјесеци затвора за злостављање и мучење Мартиновића.

Боро Гргуровић

Суђење сајовцима Бору Гргуровићу и Горану Зејаку одговорним за пребијање Милорада Мија Мартиновића одгођено је за 6. март, јер Гргуровићу није уредно уручен позив за јутрошње суђење, наводе „Вијести“.

Како се Гргуровић није појавио, судија Нада Рабреновић је навела да је на повратници судског позива писало да су комшије рекле да се он одселио са адресе на коју је позив послат.

Виши суд је недавно одбио жалбу тужилаштва да им досуди веће казне и укинуо пресуду којом их је суткиња Рабреновић осудила на по годину и пет мјесеци затвора за злостављање и мучење Мартиновића.

Суд је, међутим, прихватио жалбу њиховог браниоца адвоката Здравка Беговића, вратио поступак на поновно суђење и потврдио дио првостепене пресуде којом су ослобођени за ломљење Мартиновићевог аутомобила.

 

Прочитајте још:

Сајовац награђен за пребијање Мија Мартиновића: Гргуровић купио стан

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “Одгођено суђење сајовцима: Гргуровићу није уручен позив

  1. kakva nam je pravda , zar ne moze advokat da ga obavijesti nego im bjezi sa svakoga sudjenja . a kupio je stan od para koje mu je SAJ dao za prebijanje MM (Martinovica i Mercedesa) i tu cinjenicu znaju svi stanovnici CG Tako da se sudstvo i dalje sprda sa drzvom…..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *