ИН4С

ИН4С портал

Вођу „кавачког клана“ гађали јајима и дезодорансима

Један од вођа кавачког кланаСлободан Кашћелан који је у петак из Прага спроведен у Истражни затвор у Спужу нападнут је када су му са шетње пришла двојица притвореника и насрнули на њега.
Kašćelan hapsenje-

Слободан Кашћелан

Један од вођа „кавачког клана“ Слободан Кашћелан који је у петак из Прага спроведен у Истражни затвор у Спужу нападнут је када су му са шетње пришла двојица притвореника и насрнули на њега.

Како Побједа сазнаје, учесници овог инцидента су идентификовани и санкционисани. Иако је Кашћелан под строгим мјерама, виновници су нашли начин да га нападну.

Кашћелан је нападнут када је био у соби. Чуо је да га неко са шетње зове, тражећи да се приближи како би га поздравио. Чак се и позвао на “заједничког пријатеља”, позвавши га да се попне до решетака да се виде. Кашћелан је пришао и тада су почели да га гађају јајима и дезодорансима у стику. Он је то пријавио затворским полицајцима, који су о томе обавијестили Управу затвора.

Због овог напада кажњен је самицом Дарко Вицковић, који је у притвору због сумње да је 11. октобра прошле године у саизвршилаштву са више особа преносио више комада ватреног оружја од мјеста Слано ка Никшићу. Вицковић је шетао са Владимиром Уламом, оптуженим за убиство Петровчанина Немање Медина, за којег истражитељи вјерују да је имао удио у нападу. Сви актери овог догађаја су саслушани.

Кашћелан је ухапшен 12. децембра прошле године у Прагу по међународној потјерници, након информација које је наша полиција дала колегама у том граду.

Потјерницу за Кашћеланом расписао је НЦБ Интерпол Подгорица у фебруару 2017. године због више тешких кривичних дјела.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

2 thoughts on “Вођу „кавачког клана“ гађали јајима и дезодорансима

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *