ИН4С

ИН4С портал

Нема састанка опозиције: „Одупри се“ иде у Брисел

1 min read
Делегација покрета ''Одупри се - 97.000'' прекосјутра путује у Брисел гдје ће остати до 18. маја, казао је Телевизији Вијести један од представника тог покрета Џемал Перовић.
Odupri se

са једног од састанака "Одупри се" и опозиције

Делегација покрета “Одупри се – 97.000“ прекосјутра путује у Брисел гдје ће остати до 18. маја, казао је Телевизији Вијести један од представника тог покрета Џемал Перовић.

Он је казао и да се до повратка из Брисела неће састајати ни са ким од опозиционих лидера, те да ће након тога одлучити шта им је даље чинити.

Данашњи редовни састанак покрета ,,Одупри се“ и опозиције је отказан, јер Демократска Црна Гора не жели да сједе за исти сто са СДП-ом.

Демократе су одбиле и предлог да представници покрета ‘’Одупри се’’ одвојено разговарају са двије партије и покушају да ријеше несугласице које су настале након смјене предсједника Општине Котор Владимира Јокића.

Извор: Вијести

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

8 thoughts on “Нема састанка опозиције: „Одупри се“ иде у Брисел

  1. Kakvi su dasu Sdp je za Demokrate vrh vrhova. Demokratska CG je malo gora varijanta Pozitivne i to se svakim danom potvrđuje. Oni neće za sto sa Sdp om., a htjeli su i sjedjeli sa Milom i sad sjede u vlasti sa istim Sdp om u Budvi i Kotoru.
    Ne branim Ranka jer nije za branjenje ali Demokrate sve rade da Dps ostane na vlasti.

  2. Ко је Џемал????
    Шта је опозиција???
    Џемо с.еби их до краја, кад немају ни мозга ни јаја.
    Опозиција има такве интелектуалне величине да може и један анонимац ( који игра своју улогу), да их води.
    Што је Мило за ДПС и Монтенегрине то је Џемо за ове немислеће Србе.

  3. Демократе неће за исти сто са усташама из СДП-а. Мандићеве четникуље из Нове хоће за исти сто са усташама из СДП-а. Све је јасно. Губите се под цензус издајници српства.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *