ИН4С

ИН4С портал

ДФ: Катнић ће прије ухапсити своју ћерку и сина, него саслушати Ђукановиће

1 min read
Из Демократског фронта су саопштили, да је најновија криминално корупционашка афера у Пореској управи најбољи показатељ заробљености правосудних институција које су се у потпуности ставиле у службу браће Ђукановић.
Vojska Milivoje K, stvor

Миливоје Катнић

Из Демократског фронта су саопштили да је најновија криминално корупционашка афера у Пореској управи најбољи показатељ заробљености правосудних институција које су се у потпуности ставиле у службу браће Ђукановић.

Умјесто да СДТ позове директора Пореске управе Миомира М. Мугошу у својству осумњиченог, а затим му одреди притвор због учешћа у стварању организоване криминалне организације на чијем су челу браћа Ђукановић, он изводи кате на пресс конференцијама и показује криминалну шему папирног брода, што најбоље говори о незаустављивим менталним процесима који попут епидемије обузимају специјално тужилаштво“, наводе из ДФ-а.

Интересантно је, сматрају из овог опозиционог савеза, да на том папирном броду нема Мила Ђукановића, Аца Ђукановића, Блажа Ђукановића, Едина Коларевића, Миомира М. Мугоше, Предрага Митровића, Бебе Мартиновић и других, за које постоји врло приближена сумња да су учествовали у државном прању новца.

Зашто Миливоје Катнић не стисне катунску петљу и пошаље специјално полицијско одјељење у Завод за урбанизам и пројектовање који је у власништву Аца Ђукановића, или у компаније “Serzman corporation” и “D.P hotel Facility” повезане са Едином Коларевићем, и утврди да ли је преко њих и још једног броја партнерских фирми опрано између 300 – 400 милиона евра. Или да саопшти резултате истраге да ли иза фирми браће Петричевић стоји Блажо Ђукановић и колико је стотина милиона евра користећи њихове фирме опрао Ђукановић јуниор„, објашњавају из ДФ-а.

Према њиховим ријечима, читава Црна Гора зна да ће Катнић прије ухапсити своју жену, ћерку и сина, него што ће се усудити да позове и на информативни разговор било ког из клана Ђукановћа.

Зато је за СДТ- а најбоље да у знак режимских распознавања, уз своје презиме, дода и презиме Ђукановић, јер боље штити њихове интересе од њих самих“, кажу из ДФ-а.

ДФ сматра да би било сврсисходно да се саслуша и Предраг Митровић бивши директор Управе за спречавање новца, који је наводно на једном службеном путу изгубио службени лаптоп са повјерљивом подацима, а недуго након тога попут Олега Обрадовића у знак упозорења упуцан у ногу.

„Њега би у породичном амбијенту могла да саслуша супруга Лидија, иначе специјални државни тужилац која је уз помоћ Миливоја Катнића направила онај папирни брод са шемом криминалне организације. Али ако држава може да организује шверц на војним бродовима, лучким контејнерима банана и пошиљкама лука из Индије, ваљда је логично да могу организовати и државну утају пореза и прање новца. А још је логичније да се специјално државно тужилаштво и здравстевно стање Миливоја Катнића користе за обрачуне са најјачим опозиционим субјектом чијих је 12 функционера оптужено за прање новца на начин што је за потребе зидара из Теслића опрало 60 хиљада долара. Само у оваквој Сатрапији од државе Миливоје Катнић може бити специјални државни тужилац, и само у оваквој приватној држави криминалци могу управљати правосуђем и у име народа доносити пресуде. Зато нека никог не чуди да у наставку овог извођења ката у борби против организованог криминала и корупције добијемо читаву флоту папирних бродова, пошто је “ Јадран” већ одавно резервисан са шверц кокаина“, закључују у ДФ-у.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

13 thoughts on “ДФ: Катнић ће прије ухапсити своју ћерку и сина, него саслушати Ђукановиће

  1. Komlen je sve već rekao o Katniću a ja sam ga dopunio. Njegovi kvaliteti su neosporni i definitivno služe na čast vlasti. Dok je Katnića ne treba brinuti jer će se on izboriti sa svim oblicima kriminala. A pored toga sadi i luk i toplo građanima preporučuje isto tako pa ako nemate zemlje kupite je jer nije on to bzv rekao. Zna on šta i kako treba!!!

  2. Колико те плаћају,по учинку или на сат,за нападе на ДФ,и одбрану Миливоја „Чипуле“????

  3. Baš se nešto ustručavao da ‘udari’ na Marovića i Stijepovića. Čovjek lijepo kaže ‘Strpite se, svi će doći na red’. Ovi iz DF-a i njihov glupi pokušaj osvajanja vlasti su mu uzeli 2,5 godine.
    Katnić je zaista izuzetan lik, mentalitetski pravi stari crnogorac, ne samo sposoban tužilac već i
    vrhunski obavještajac. Dobri obavještajci su rijetki a pretpostavljam da je on ta znanja stekao u Titovoj Jugoslaviji koja je zaista imala vrhunske kadrove u mnogim oblastima, posebno obavještajnoj. Rijetko se čuju riječi hvale za ovog čovjeka (valjda jer su sva glasila antivladina) a malo je riječi kojima bi se mogle opisati njegove ljudske i profesionalne vrijednosti.
    Ljudi iz DF-a nikako da shvate da vrijeđanje tužioca ili sudija nije pravi put. To je naravno i otežavajuća okolnost kada se nađete pred sudom. Ali će zato Katnić ući u istoriju kao crnogorski Eliot Nes a ovi iz DF-a će u buvaru.

    1. Pored toga što si rekao takođe ima sreće pa mu u mnogim slučajevima talik crnogorski pomogne. Umije se lijepo izraziti precizno i tačno kao i svaki pravnik. Nikada ne izmišlja i ne laže nego se uvjek drži činjenica ko pijan plota. Nije ulizica i uvjek optužuje one za koje ima dokaze a ne kako mu se kaže. Ma Komlene u pravu si za Katnića. Niko bolje od njega ne bi radio posao koji radio. Zli jezici bi rekli da je njegov posao kao izmišljen za njega. Ima znanje i ne štedi ga. Očekujem da za koju godinu pređe u visoku politiku jer ima potencijala. Pravi pravcati Crnogorac! Živ bio

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *