ИН4С

ИН4С портал

У духу нетолеранције: Берански ДПС се руга на рачун Бајрама

Фејсбук страница Беране 051 објавила је фотографију насталу фотошопом на коме су предсједник Скупштине Новица Обрадовић и предсједник Општине Беране Драгослав Шћекић представљени са муслиманским капама у друштву беранског имама.

Извор: ФБ страница Беране 051

Фејсбук страница Беране 051 објавила је фотографију насталу фотошопом на коме су предсједник Скупштине Новица Обрадовић и предсједник Општине Беране Драгослав Шћекић представљени са муслиманским капама у друштву беранског имама.

Овај недуховити садржај, сматра Небојша Бабовић, имао би „смисла“ да је објављен на некој просрпској страници, али страница Беране 051 уређује берански ДПС.

„Квака је у томе што је Беране 051 страница коју уређује берански ДПС, односно дјеца високих функционера ДПС Берана. Страница је јадни, али легитимни одговор ДПС Берана на Луку Беране и у њиховим објавама се критикују берански локални функционери из реда опозиције. Сам сам прилично често инспирација овој страници, што доживљавам као похвалу, иако нисам неки високи функционер“, написао је Бабовић на свом фејсбук профилу и додао:

Дакле ДПС, грађанска партија евроатланских вриједности, која се налази у коалицији са Бошњачком странком, налази проблем у ифтару који је организовала Општина. Дјеца ДПС функционера су нашла за сходно да се спрдају са исламом и његовим обиљежјима и да једну чин грађења доброкомшијских односа представе као материјал за спрдњу. Врхунац подмуклости је што тзв. лидери мултиетничности ово поставе на сами дан Бајрама и тиме додатно изврну руглу и сам празник који муслимани данас славе. Баш ме интересује како се осјетио муслиман, гласач ДПС, који је редовно лајковао ову страницу. Је ли осјетио бар неки грч када су у исти кош стављени Бајрам, Дадо и Новица?“

Бабовић је подсјетио да на онај инцидент када је председнику ОО ДПС Берана суђено због прављења лажних четничких профила са којих је нападао муслимане.

„Ништа, само бих волио да неко изнутра пита локални ДПС шта жели да поручи. Да није добра опозиција или да нису добри муслимани?“, упитао је Бабовић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

5 thoughts on “У духу нетолеранције: Берански ДПС се руга на рачун Бајрама

  1. Pred lokalne izbore Dragoslav Scekic je imao koktel u Snp u Berane ovoga ce se svi sjetiti bili su tu svi predstavnici sadasnje vlasti SNP,DF itd. Šćekić je glasno ponovio ovo nisu samo lokalni izbori ovo su izbori za srpstvo jer srpstvo je u Beranama ugroženo!

  2. Svi Srbi vole muslimane jer su to Srbi koji su promijenili vjeru. Ovdje u Baru gdje se god pitaju muslimani ne mogu se zaposliti Srbi. Koliko muslimana se javno protivi progonu Srba kao sto su se pravoslavci bunili kada su muslimani progonjeni devedesetih?Medojevic,Perovic,Rakcevic i svi ostali a gdje su sada slicni primjeri muslimana?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *