ИН4С

ИН4С портал

Милови антисрпски гафови: На Видовдан примио амбасадора Косова*!

1 min read
Мора да је лидеру ДПС-а тешко пала порука васељенског патријарха, па је одлучио да се на Видовдан још мало подсмејхне Србима и поручи им да га глас из васељенске патријаршије није поколебао

Мило и Скендер

Пише: Никола Васојевић

Лидер ДПС-а данас је у опроштајну посјету примио Скендера Дурмишија, амбасадора Косова*. И баш је то нашао да уради на Видовдан. Као да није могао јуче или у понедјељак или било који дан, него баш на Видовдан! И сада Срби преко свега тога треба да пређу, да се понашају као да Мило пуче од бриге за њима и да поштује њихова права.

Китити се на Видовдан посјетом Дурмишија је само још један од опробаних антисрпких Милових гафова. Као да му није доста што је Црну Гору довео у ванредну ситуацију најавом да ће обновити само њену познату црквену организацију и успут им поклонити српске храмове, него је сад на Видовдан нашао да се слика са Скендером и шаље поруке Албанцима на Космету да је он са њима!

Црна Гора ће са истим разумијевањем наставити да и даље подржава стабилност и просперитет Косова и његову даљу европску интеграцију, казао је лидер ДПС-а.

Чуј подржава њихову стабилност и европски пут. Таман као да је рекао да ће их свом својим батаљонима, „машанима“ и са пар хеликоптера, бранити од Срба и нека мирно спавају, јер ту је он и његово обезбјеђење да угуше сваки покушај да српски Космет остане српски.

И онда се он и његови пулени буне како се Србија и Срби мијешају у унутрашње ствари Црне Горе, хоће да ту уређују шта је чије, а није Милово и шта још не. А он ни мање ни више него учвршћује стабилност и државност албанске државе у јужној српској покрајини. И то није никакво мијешање у унутрашње ствари Србије, већ нормална дипломатска активност!

Мора да је лидеру ДПС-а тешко пала порука васељенског патријарха, па је одлучио да се на Видовдан још мало подсмејхне Србима и поручи им да га глас из васељенске патријаршије није поколебао. Наставиће он свој антисрпски пут, а потпуно је свеједно да ће он то наставити да ради због тога што му са њега нема повратка или том причом треба да замаже очи овом несрећном народу да не види силне афере у којима су он и његови другари у главним улогама.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

14 thoughts on “Милови антисрпски гафови: На Видовдан примио амбасадора Косова*!

  1. Mora da uradi sve što smatra da će zadovoljiti gazde.Pa makar i na minare se popeo da ozali turske žrtve iz 1389.g.Ali ima veća podlost srpske elite petooktobarske povodom Vidovdana,to je sramno isporucivanje svog predsednika hagu.To je crnje i gore od ovog što je miljoni uradio .

  2. Највећа глупост је што Мила упорно трпају у неку другу нацију, што наравно и он сам чини. Мило је Србин из Црне Горе, и све што ради против Срба, ради против своје нације и своје крви. Вјеру човјек може промијенити (да ли је то у реду то је прича за себе), али нацију не. Црногоац је географска одредница а не национална, јер ако је другачије онда имамо и Шумадинце и Херцеговце и Мачване и Семберце и Посавце итд. Мило је Србин и то се увијек мора рећи, а какав је Србин, то видимо.

      1. Вријеђајући људе пријатељу само показујеш свој образ, али од истине на тај начин побјећи нећеш

  3. Да је ово време Турака овај би се одавно преверио из Мила у Миљајима Ђуканђинија…

  4. Primio ga je on davna još!
    Koliko ja razumijem od poviše Skendera!
    Svako malo ga prima! Jer, ko je jednom spuštio gaće, taj ne treba ni da ih diže, lakše života vazde spuštene!
    Pa oni serbez prolaze, samo ga nao utnu.
    Oni njemu, on nama.
    … Hebo ga Skendža!

    1. U Svetom Pismu stoji zapisano,, ….ne kuni nego blagosiljaj…..“ i car Lazar je kleo,kako je postovao ucenje S.Pisma tako je i proso.Braco Srbi okante se zvona i praporaca, skole i knjige u sake ,ako zelite opstati rece mudri Dositej. Zdravi i veseli bili.!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *