ИН4С

ИН4С портал

ДФ: Управа школе добила налог да на ИН4С нахушкају партијско тужилаштво

1 min read
Демократски фронт реаговавао је поводом инцидента у Основној школи “Драгиша Ивановић”, додајући да све што се данас дешава српском народу у Црној Гори резултат је антисрпске и расистичке политике црногорског режима, коју су ,,усвојили'' и спроводе послушници власти у просвјети.
DF

ДФ

Демократски фронт реаговавао је поводом инцидента у Основној школи “Драгиша Ивановић”, додајући да све што се данас дешава српском народу у Црној Гори резултат је антисрпске и расистичке политике црногорског режима, коју су ,,усвојили“ и спроводе послушници власти у просвјети.

Прије свега директори и управе школа, подржани и од министарства просвете. Зато у случају инцидента у ОШ ,,Драгиша Ивановић“ не треба да се пажња усмјерава на једно дијете, које очигледно нико није васпитавао на прави начин, већ је важно пронаћи праве кривце. То је свакако управа школе, која умјесто да је решавала овај проблем, покушала је чак и лажима да заташка један инцидент и да створи утисак да га није ни било“, казалили су из ДФ-а.

Школа је, додају из овог опозиционог савеза,  васпитна установа и када се њена управа користи неистинама и подметањима, онда то шаље лошу поруку не само њеним ђацима, него и читавој заједници.

„Управо је лаж један од највећих проблема са којима се суочава Црна Гора, и на њој је заснована читава хијерахија власти. Управи школе је чак мало било што је обманула јавност, него су добили налог да на ИН4С напућкају партијско тужилаштво.
Није случајан напад на редакцију ИН4С, под овако смијешним изговором, јер знамо да су баш они први у јавност разоткрили аферу Коверта, а недавним објављивањем разговора Олега Дерипаске, Милана Роћена и Мила Ђукановића показали праву природу и карактер режима и начин како се дошло до ,,побједе“ на референдуму 2006. године. Дакле, проблем везан за шовинистичке испаде једног дјетета користи се само као изговор за обрачун са редакцијом ИН4С због раскринкавања криминалне хоботнице која управља Црном Гором“, објаснили су из ДФ-а.

Према њиховим ријечима, срамну улогу, очекивано, одиграли су Суад Шеховић и његово министарство просвете, као један од антисрпских бастиона у Црној Гори.

„Они су, не саслушавши другу страну, априори подржали неистине управе школе, чиме је Шеховић показао да подржава прогон дјеце српске националности.
ДФ-у је много важно да су се огласили родитељи, који су потврдили да то што је објавио ИН4С није измишљотина, и умјесто да се структуре министарства просвјете посвете томе како да побољшају ситуацију у овој школи, они вјерују да је решење у томе да ућуткају један медиј“, казали су из ДФ-а.

Такође, овом акцијом министарства, сматрају из ДФ-а, покушавају се ућуткати родитељи српских ученика широм Црне Горе, који су такође изложени сличној тортури.

„Охрабрујемо родитеље, наставнике и професоре да у јавност износе сваки случај прогона на националној и политичкој основи. ДФ евидентира овакве случајеве у школама, који указује да се позиције директора и управе школе користе за дискриминацију ученика, наставника и професора српске националности и гдје се, приде, људи прогоне не само по националној него и по политичкој основи“, закључили су из ДФ-а.

Прочитајте још:

Одговор родитеља: Све што је ИН4С написао је тачно – било је инцидента на националној основи

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

8 thoughts on “ДФ: Управа школе добила налог да на ИН4С нахушкају партијско тужилаштво

  1. U pravu je DF, svi roditelji i profesori treba da javno kažu kad ih šikanira dukljanska bulumenta po školama. Nema straha kad je obraz u pitanju

  2. ИДЕЈУ ОТЦЈЕПЉЕЊА, ХИТНО НА СТО!
    НЕ ТРЕБА ВИШЕ ТРПЈЕТИ ЗУЛУМ ЛОПОВА, ФАЛСИФИКАТОРА, ГРАБЉИВИХ БЕЗБОЖНИКА, КОЈИ СУ СВЕ ШТО ВРИЈЕДИ ОГЛОДАЛИ И УПРОПАСТИЛИ. ПИТАЊЕ ЈЕ ТРЕНУТКА, КАДА ЋЕ ОВО ЗЛО ПУЋИ И ЗАТО САМО ИЗАЗИВАЈУ ХАОС.

  3. Бог не плаћа сваке суботе. Али плаћа каже:

    Popustaju nervi,taman da je portal IN4S eve ovo izmislio i platio ovu zenu da laze ozbiljna drzav nebi reagovala dok nebi provjerila,medjutimk nabijeni u cosak i od naroda i od DAEa i od DF zivci popustaju,tako je Markovic reagovao gore nego sto bi ipristrasni domar iz ove skole .To sve govri gdje su mentalno a i partiski,zamislite reaguje na neto sto je istina ,i eto pokazla se kao istina,jedino ako necete da svjedoce oni koji su bili tu, nego da pozovete Dzemala kao svjedoka portala,ili sudiju Savica i Milivoja Katnica.
    Баба са врха Јелице вели:
    „Ниједан човек није безбожник, јер се свако рађа с Богом. Питање је само с ким умире – с Богом или са ђаволом“
    Podgorica je velegrad…………………….?
    Ову сам повест чуо од нашег писца, Милована Данојлића, родом из Ивановаца код Љига. Неки Србин је својевремено, у доба „Сече кнезова“, издао хаџи Ђеру из манастира Мораваца (исто код Љига). Турци овог славног монаха убију у храму. Скоро после двеста година, потомак издајника, хармоникаш, отишао на неку свадбу да свира (мислим код Аранђеловца). Поведе се разговор, име, презиме, одакле је, и тако то, да би му неко довикнуо: „А, ви сте, значи, издали хаџи Ђеру?“ Препознат по крају из кога је и по презимену, хармоникаш промени презиме.

    Морал је од MORES, што на латинском значи ОБИЧАЈИ. Морал је завичајна обичајност. Без завичаја, нема морала. Бодлер је говорио да месец дана можеш да луташ по Паризу, а да не сретнеш никог познатог. Ту морала нема.
    Rezim ce izdati njegovi ljudi koji ce u osudnom momentu preci na nasu stranu,medjutim rezim to ne razumije,a kako rezim moze da razumije ,da ima razuma nebi bio rezim,sve nam ide na ruku,jos samo da izvedu policiju na ulicu,samo jednom!
    Нека запамте они који ратују против својих ближњих:
    Бог не плаћа сваке суботе. Али плаћа
    После Другог светског рата у село се вратио један њихов земљак из заробљеништва у Немачкој. Брзо је приступио комунистима и постао је сурови извршитељ налога новог режима, укључујући и узима стоке и хране – „принудни откуп”.

    Тако је једној четничкој породици узимао свиње. „Реакцију” је свакако требало казнити, ту није било дилеме. Нудили су му доброг угојеног вепра за „откуп”, али он је желео што више да их оштети, онако сељачки, па је отео супрасну крмачу. Несретна животиња прасила се док ју је водио, а он, крвник, шутирао је прасиће у канал када су испадали из мајке по путу.

    Дуго је живео, онако тупав и бандоглав, као право оличење непроменљиве власти. А догађај са крмачом сви су запамтили и стално препричавали.

    Када је умро, сахрањен је у селу. Непосредно после покопа, једног дана, свиње су улетеле у гробље и изровале само његову раку. Друге хумке нису дирале. Тако каже прича…“

    Свако село је препуно оваквих прича. И нека запамте они који ратују против својих ближњих: Бог не плаћа сваке суботе. Али плаћа

  4. Шеховић, и Шеховићи, прави је башибозук владајуће партије.
    Како, он, хоће да дјелује озбиљан пред камерама, како грана рукама, како демократски уобличује ствари.

    Нема институције коју бошњаци нијесу затиснули. Сад, кренули да попуњавају и амбасаде. Страшно, шта су дочекали црногорци.

    Како пуштише Миша да оде у Сарајево, у амбасаду. Није им се довољно Килибарда извинуо.

  5. Unervozili su se. A imaju i zbog cega. Mnogo toga izlazi na povrsinu, a i tek ce.
    Navikli su do sada u ovom mrtvom moru od lazi i prevara da plivaju nesmetano.
    Mnogi su na ovom portalu progovorili o cemu se decenijama cutalo i saputalo. Misle da hapse istinu, pravdu i slobodu.
    I ovo malo bi da ucutkaju. Nece moci.
    Sve je prolazno pa i oni. Da je srece nijesu trebali nikada da se dese, a kamoli ovoliko zadrze.
    Podrska ovom portalu, hrabrim novinarima i svim slobodnim gradjanima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *