ИН4С

ИН4С портал

Драгиња Вуксановић: Од када сам тражила смјењивање мужа, више времена проводимо заједно

1 min read
Ту ноћ када сам потписала споразум је схватио да се не шалим и да хоћу да више времена буде кући

Драгиња Вуксановић

Лидерка СДП-а, Драгиња Вуксановић ексклузивно за  портал „СВИЈЕСТИ“ открива да више времена проводи са супругом, Ивицом Станковићем, од када је потписала споразум о његовом смјењивању.

“Знате како је то када су супружници више година у вези и браку. Све више времена проводимо на послу, а слободне сате са пријатељима, док за партнера немамо времена. Дешавало се да он буде и до касних сати увече у канцеларији, радећи. Искрено, нисам знала шта да радим, причали смо једном, други пут и на крају шта ћу, морала сам то да потпишем”, истиче Вуксановић.

У Подгорици је прије четири мјесеца одржан протест на коме су представници опозиције и организатори протеста на бини, пред окупљеним грађанима потписали Споразум о будућности. У споразуму се између осталог, тражи и смјена Драгињиног супруга, врховног државног тужиоца Ивице Станковића. Посланица додаје да од марта више времена проводе заједно.

Ту ноћ када сам потписала споразум је схватио да се не шалим и да хоћу да више времена буде кући. Када сам дошла, дочекала ме је ружа и све се промијенило набоље”, наводи Вуксановић Станковић.

Иако споразум није уродио плодом, барем је сачувао њихов брак.

(„Свијести“ су сатиричан портал)

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

5 thoughts on “Драгиња Вуксановић: Од када сам тражила смјењивање мужа, више времена проводимо заједно

  1. Мина, па ако је супер што деценијама подржава ове разбојнике заједно са Кривомозгићем ?

  2. Врагиња, Врагиња, ко украде право стотина хиљада држављана Црне Горе да гласа на референдуму и даде их вјековним непријатељима Црне Горе, упитај дер Ивана прије спавања…па ако Ићо не заспије цијелу ноћ…ти га изјутра одобровољи…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *