ИН4С

ИН4С портал

Главни град не бира средства: Паркинг сервис планира да наплаћује паркинг код Храма

Предузеће Паркинг сервис почело је израдњу паркиралишта на платоу некадашње Мале пијаце код Храма Христовог васкрсења и у Улици Велимира Терзића у Блоку пет. Паркирање на овим паркиралиштима ће се наплаћивати по сату 40 центи.

Храм Христовог Васкресења

Предузеће Паркинг сервис почело је израдњу паркиралишта на платоу некадашње Мале пијаце код Храма Христовог васкрсења и у Улици Велимира Терзића у Блоку пет. Паркирање на овим паркиралиштима ће се наплаћивати по сату 40 центи, пише Дан.

У току је полагање инсталација и тампонирање паркинга. Надамо се да ће на простору некадашње Мале пјаце асфалтирање бити готово до краја седмице како би након тога постављали опрему и заштитне елементе. Више од 100 паркинг мјеста имаћемо и на једном и на другом паркингу. И на њима ће се паркирање наплаћивати, а цијена ће бити као и на другим паркиралиштима 40 центи”, казао је Нусрет Цановић, директор Паркинг сервиса.

Он није могао конкретно најавити да ли ће још у неком дијелу града радити нове паркинге.

До краја године неће постављати нове паркомате. У последње вријеме поставили су два која се, како каже Цановић користе.

“Ове године нећемо постављати више нових паркомата, али следеће највјероватније хоћемо. Нови паркомати се користе. Нема ту пуно новца, али њихова улога и није да буде апарат толико кориштен, већ да свим грађанима обезбиједимо што више могућности за плаћање паркирања. Њих највише користе туристи и људи који долазе у наш град. Због тога их постављамо код судова и факултета”, каже Цановић.

Цановић истиче и да је велико интересовање спортиста за куповину јефтинијих карата.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *