ИН4С

ИН4С портал

Вујошевић ван Црне Горе – лијечи се

1 min read
Секретар Врховног државног тужилаштва Ненад Нено Вујошевић налази се на лијечењу ван Црне Горе.
Vujošević

Фото: Принтскрин, Ненад Вујошевић и Душко Кнежевић

Секретар Врховног државног тужилаштва Ненад Нено Вујошевић налази се на лијечењу ван Црне Горе.

Од извора блиског Вујошевићу, ИН4С сазнаје да се лијечи на непознатој адреси ван Црне Горе и да је у питању хемотерапија.

Он је Црну Гору напустио на граничном прелазу Драченовац.

Вујошевић је на снимку који је објавио Душко Кнежевић потврдио да је узимао од њега новац за Ивицу Станковића, шефа ВДТ-а.

Специјални државни тужилац Миливоје Катнић је на прес конференцији рекао да Вујошевић није био под мјерама које га могу спријечити да путује и потврдио да се налази у иностранству.

Занимљиво да је Вујошевић проглашен чланом организоване криминалне групе Душка Кнежевића тек након објаве снимка, а да као члан није ни једном привођен или саслушаван до сад

У телефонском разговору између Кнежевића и Вујошевића, јасно се чује да је носио паре Станковићу.

“Јеси ли му ти давао паре?”, пита Кнежевић Станковића.

“А јесам, како нијесам”, каже Вујошевић, који моли Кнежевића да не објављује снимак који има.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

14 thoughts on “Вујошевић ван Црне Горе – лијечи се

  1. Снимак је у истој кући ђе је Миго пошту примао.Изгледа да ће ДИ ЏЕЈ Душко сад да објави видео како шаље лову Станковићу.О Мадона дигла би слона ,шта уради шупак елита због ш.пка од предивне земље.

  2. Ја знам Ненада Нена Вујошевића посланика ДПСа у Подгоричком Парламенту овај изгледа мало старији . Ако је болестан желим му оздрављење јер би његовим свједочењем
    растурио Тужилаштво . Њему треба дати да буде ЗАШТИЋЕНИ СВЈЕДОК .

  3. Kada se pogleda šta ova Branka piše na ovom sajtu ko normalan može povjerovati da nije došla u Crnu Goru da ruši vlast na ulici. Koeficijent inteligencije ove žene je proporcionalan broju ljudi koji su došli iz Srbije sa istom namjerom. Gospodjo možete se baviti samo vlastima u Srbiji. U ovoj zemlji ste stranac i provešće te se kako zaslužujete.

  4. Humanu stvar je DK napravio. Omogućio je čovjeku da se liječi u inostranstvu. Neka je i nešto dobro u tim njegovim postupcima.

  5. Evo još jednog kandidata za srpstvo i svetosavlje. Inače će finale biti da je DK ispao budala. Napunio je ovog sekretara sa parama.

    1. Наш Crnogorski Betoven , један од оних који обожава власт која се понаша попут пијане жене склоне доминацији , клептоманији и хипохондрији, која га финанцијски , психички и физички уништава и која , док му и последњи атом снаге и еуро извлачи из џепа, хистерично виче:“ КАЖИ МИ ДА САМ НАЈБОЉА КОЈУ СИ У ЖИВОТУ ИМАО .“ А он, баш као и овај наш убоги Crnogorski Betoven , клима потврдно главом и заузима позу да га и даље јаше. Управо исту као ова коју упражњава на овом порталу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *