ИН4С

ИН4С портал

„Бунтовнички“ дух подмлатка ДПС-а: Ко тебе послом, ти њега тортом

1 min read
Они су спремни да нас одбране од криминала, корупције и рођачких "валоризација"! "Часна ријеч", што би рекао - Мило!

фото: Фејсбук/Клуб поланика ДПС

„Поштовање“ прошлости Црне Горе, те „одговоран“ однос према изазовима које му свакодневно намеће комплексна садашњост, нису засметале монтенегринском вожду Милу Ђукановићу да се, „визионарски загледан у будућност, постара да иста буде – свијетла. Бар њему.

И, док су други грабили и капом и шаком он је, дозволивши да га „мимоиђу“ и станови и кредити, одлучио да уложи у – људе, који ће ићи у корак са временом које долази. И његовим очекивањима.

Док су други зидали куће он је отварао нове академије наука, цркве, дао простор „врсним“ умјетницима, научницима, „патриотским“ медијима да се размашу…  Све ово, уз напоран теренски рад и немала финансијска улагања резултирало је „модернизовањем“ старих и стварањем нових, „напредних“ генерација, спремних да сва „небитна“ питања (црква, језик, традиција, пријатељство, рођачке везе и тд) одгурну у други план, бавећи се досезањем „светог“ циља – пуног фрижидера! По сваку цијену.

Стасале су нове ДПС генерације, образоване и поштене – таман колико и вођа. Храбре, „дрчне“, критички расположене. Баш попут Мила, при сусрету са Западним политичарима. Или попут отужног Светозара, који онако јуначки све „скреше у брк“ Јоксиму, у легендарној Ђекни.

Неки од њих већ „блистају“ у Скупштини, док се они млађи труде да досегну те „висине“ и добију прилику да вољеног шефа заштите од насртаја опозиције и инкриминишућих доказа.

И они, изгледа, знају како! Од колача се почиње!

Залога за будућност; фото: Фејсбук/Клуб посланика ДПС-а

Милови омладинцини ће, кад-тад, полуге власти узети у своје руке, и бранити нас од криминала, корупције и рођачких „валоризација“!

Тако да – можете бити „безбрижни“.

„Часна ријеч“, што би рекао – Мило!

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

16 thoughts on “„Бунтовнички“ дух подмлатка ДПС-а: Ко тебе послом, ти њега тортом

  1. Kada se glasalo na izborima – Kada se formirala stranka Ivana Brajovica u Niksicu ,kancelarije su bile u isti zgradu DPS-a. DPS je prebacao clanove u partiju-kancelariju Brajovica i naravno placao a i pravio buduceg koalicionog partnera -MARIONETU BRAJOVICA.TOG dana su taksisti u Niksicu radili kao ludi (oni koji voze po ugovoru za DPS) govorili su kako je mnogo mladih djevojaka koje hoce da budu clanovi,pa su ih cak vozili u jednu kucu u Niksicu da ih tamo po..bu i da im daju za uclanjenje 100 eura.Tako to ide kad kokoske pozele da lete,a od leta nista.

  2. Decenije stravicne propagande stvorile su zaista na stotine,mozda i hiljade ,potpunih zombija koje drustvo,zivot,kulturu,obrazovanje razumiju na nacin kako im je to prezentovano sa u svakom pogledu jadnih „milovizija“….odatle ove opskurne pojave poput Mirne Nikcevic i Amara Mostrokola…

    1. Потребно је што више правих, критичких текстова, који разоткривају безвриједности на којима почива лоповски систем у Монтенегру.
      Не треба просипати разне погрдне епитете и задовољавати се тиме.
      Што су ДПС-овци дрчнији, безобразнији, безобзирнији то је знак већег недостатка вриједности у њима, а они то покушавају да надомјесте на погрешан начин. Тако, посебно ови млади, постају веома рано дефектне особе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *