ИН4С

ИН4С портал

Гордана Дајковић, мајка ухапшеног Владислава Дајковића: Држава да хапси корумпиране функционере

1 min read
Грађани се окупљају испред Прекршајног суда у Подгорици у знак подршке ухапшеном Милачићу.

Родитељи ухапшеног Владислава Дајковића

Огорчена сам. Владислав има тек 27 година. Млад, паметан, образован момак, желио би да живи у сређеној држави, од свог труда и рада. Али у овој држави не можеш тако живјети.

Ја се искрено надам да ће се ово завршити на начин што ће држава схватити да треба младе људе да чува, а корумпиране функционере да хапси и доводи у ред.

Иван Костић: Милачић највеи проблем власти док Албанци у Црној Гори Раде шта хоће

Хапшење опозиционог политичара Марка Милачића је покушај аутократске власти да угуши оно што је највећа вредност нашег народа и на чему је створена државност Црне Горе а то је слобода мишљења и говора.

Данас је од изузетне важности подржати свакога у Црној Гори ко се на било који начин супроставља антинародном режиму Мила Ђукановића и који се залаже да Црна Гора опет буде оно што је била за време Петровића.

Прекршајни суд Подгорица

Да ли је могуће да је Марко Милачић данас највећи проблем Црне Горе, само зато што хоће народу да покаже каква се корупција крије у правосудним органима и институцијама Црне Горе?

Данас када албански терористи слободно шетају Црном Гором, када се по црногорским местима скидају црногорске државне заставе од стране албанске мањине и када се под ноге баца све оно на чему је утемељена Црна Гора, институције безбедности воде људи који нису достојни ни да воде месне заједнице у околини Плава и Улциња.

Док год Црна Гора хапси своје поносне синове и слободаре, а велича терористе који су отели Метохију, за коју су многи наши преци дали животе 1912.године, нема среће ни за црногорску власт а ни за оне грађане који гласају за њих и после свега им опет дају поверење.

Савез Срба из Црне Горе: Осуда хапшења Марка Милачића

„Свјесни чињенице, да је антисрпска хистерија постала модерно понашање евроцентричних сподоба и центара моћи, који одобравају такав вид нецивилизованог опхођења према српском народу, дижемо свој глас против хапшења једног од српских лидера у Црној Гори, само зато, што је изнио јавно мишљење о институцијама однарођеног и антисрпског режима у Црној Гори“, наводи Жељко Чуровић предсједник Савеза.

Овим чином милогорски режим шаље поруку свим Србима у Ц.Гори,( кад можемо хапсити српске лидере некажњено, шта тек можемо радити вама, обичним грађанима)?!!

Зато, позивамо Србе у Ц.Г. без обзира на политичке разлике и индивидуалне зачкољице, да опросте и пруже руку једни другима, ради спаса српског идентитета и опстанка српског народа у Ц.Г.

„Ни један појединац, ма како се звао и ма ко био, није вриједан српског јединства и српског опстанка“, закључио је Чуровић.

Грађани се окупљају испред Прекршајног суда у Подгорици у знак подршке ухапшеном Милачићу.

Испред Прекршајног суда у Подгорици

Подсјећамо Марку Милачићу, лидеру Праве Црне Горе, и осталим члановима његове странке који су данас ухапшени у центру града заказано је суђење у Суду за прекршаје за вечерас у 20 сати. Из Праве Црне Горе су саопштили да Милачић и остали ухапшени имају „статус лица лишених слободе“.

-Њима је, за сада, на терет стављен прекршај из члана 11 Закона о јавном реду и миру, ометање или омаловажавање службеног лица у вршењу јавних овлашћења, за који је запријећена казна у распону од 500,00 € до 2000,00 € или казна затвора до 60 дана, рекли су из ПЦГ.

Како је појаснио један од адвоката, тужилац се још увијек није изјаснио да ли ће њима, осим наведеног прекршаја, на терет бити стављено и неко кривично дјело, већ ће се о томе накнадно изјаснити.

–По наведеном прекршају суђење је инквизицијски и експресно заказано за 20,00 сати у Прекршајном суду, гдје ће Предсједник Праве Црне Горе Марко Милачић и остали ухапшени чланови Праве бити доведени са лисицама на рукама, у полицијској марици. Дакле, Предсједник Праве Црне Горе и остали чланови су сада и званично лишени слободе, саопштили су из те странке.

Прочитајте још:

Милачићу, Дајковићу и Влаховићу кривичне пријаве

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

19 thoughts on “Гордана Дајковић, мајка ухапшеног Владислава Дајковића: Држава да хапси корумпиране функционере

  1. Крај им је на видику, а и по цијену жртава неће предати власт и сопсвену слободу. Сада ће бити интересантно што имају да кажу Хан, Могерини, Орав и слична европска багра. Овај потоњи још ћути: https://www.google.com/search?q=%D0%B8%D0%BD4%D1%81+%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE+%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%83+%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%82+%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%B0+%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83&rlz=1C1GGRV_enME751ME751&oq=%D0%B8&aqs=chrome.1.69i59l3j69i61l3.3764j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

  2. Зашто Медо и Славен нису на протесту? Значи они нису против режима?

    Одговори

    Cekaju tebe

  3. Podrška ponosnoj majci. Uz vas i vašeg sina smo. “ Ko me zakon u topuzi leži,tragovi vi mu nečovještvom smrde“. Samo hunte udaraju na mladost i to onu časnu,onu koja je na ponos svih nas.

  4. Zao mi je sto nisam u Podgoricu i sto ne mogu biti tamo!Nadam se da ce opiozcija ubrzo organizovati okupljanje ispred VDT i pozvat narod na BUNT i skidanje diktatira i njegovih slugu!

  5. Svi smo mi Marko ako nemu sudi nama se sudi isto Sloboda za Marka pod hitno da situracija ne pogosa ako ih o Sude u Crnoj Gori nece vise nista bit isto.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *