ИН4С

ИН4С портал

Сјутра у 12 часова нови снимак – Вујошевић Кнежевићу: Јуче сам Бориса пита’ боље можда кеша да се мало…

1 min read
Душко Кнежевић најавио је нови снимак разговора са секретаром Врховног државног тужилаштва, Ненадом Вујошевићем Неном, за сјутра у 12 часова
Vujošević

Нови разговор Кнежевић - Вујошевић

Душко Кнежевић најавио је нови снимак са секретаром Врховног државног тужилаштва, Ненадом Вујошевићем Неном, за сјутра у 12 часова.

Подсјећамо, Кнежевић је већ објавио неколико разговора са Вујошевићем у којима се експлицитно оптужује Ивица Станковић за примање корупције. Као и Станковићев син.

У новом снимку Кнежевић и Вујошевић разговарају о Борису Савићу, Драгану Секулићу…

НВ: Истражни судија да одреди колико или кешом, јуче сам Бориса (Савића) пита, боље можда кеша да се да мало, онога како се зове…

ДК: Одакле кеша кад сте ми све одузели, одакле кеша?

НВ: Или да се да хипотека на неки стан ил на нешто.

НВ: Данас сам био са предсједником (Борис Савић) око тога, а прије неки дан сам ово река сто ми је она рекла (Лидија Вукчевић) да Драгану (Секулић) да им се пренесе. Ја сам мислио да су то урадили.

ДК: Ма неће они гледају Драгана (Секулића) као смеће, они га гледају као смеће они неће да причају.

НВ: Јесте а ја сам да човјек изађе.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

5 thoughts on “Сјутра у 12 часова нови снимак – Вујошевић Кнежевићу: Јуче сам Бориса пита’ боље можда кеша да се мало…

  1. Priznaje Vujošević da su snimci autentični ali „se on sa profesorom za.ebava a danas kaže ona hipoteka ili kako se zvaše.Mora da im je Beba zazdijo iz milogorije jer bi scenario bio njegov malo bolji.

  2. Svako u zivotu bar jednom dobije sansu da se kolko -tolko iskupi za svioje grijehe.Ovo je tvoja sansa.Ne prokockaj je!

  3. Lidija Vukicevic i Boris Savic onako ograniceni i do bola korumpirani nekoga posmatraju kao smece!! Kako je moguce da se niko od nasih kvazi pravnika ne pobune da se ovakvima obracaju sa sudija i tuzioce?! Pih

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *